Andreea Bălan, după ce a fost surprinsă la mare cu Tiberiu Argint: „Dacă ești fericită după divorț, ți se dă în cap”

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 14 iulie 2020, 14:20
Andreea Bălan a făcut primele declarații după ce a fost surprinsă la mare cu Tiberiu Argint. Artista, care se află în proces de divorț cu actorul George Burcea a lăsat în spate suferința și pare pregătită pentru o nouă viață. 

În unul din vlogurile postate pe Youtube, Andreea a avut-o invitată pe Amna cu c are a jucat jocul „AM/N-AM”. Atunci, ea a ținut să precizeze că oamenii au judecat-o atunci când a decis să meargă mai departe și să își găsească fericirea.

Citește GRATUIT numărul de iulie al Revistei Unica în format digital!

„După cum vedeți, ne găsiți divorțate, cu copii. Râdem, dar trăim în țara în care dacă ești fericită după un divorț ți se dă în cap”, a afirmat artista.

„Trebuie să mai stai să mai plângi. De ce nu ai plâns mai mult? Le place suferința. Vor să te vadă la pământ. Și când nu mai suferi, spun: ”Ah, dar trebuia să sufere mai mult”. Așa e lumea”, a mai spus Andreea Bălan pe Youtube.

Citește și: Dana Rogoz și soțul său și-au cumpărat casă la țară: “Mă aștept ca renovarea să dureze câțiva ani”

Săptămâna trecută, cântăreața a fost surprinsă la Vama Veche alături de Tiberiu Argint, fratele prezentatoarei de televiziune Sonia Argint. Până în prezent, niciunul nu a confirmat sau infirmat relația pe care ar avea-o de aproape o lună.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Andreea Bălan.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter