Andreea Bălan mănâncă orice dulciuri poftește fără să se îngrașe. „Biscuiții cu gem sunt nelipsiți de la miezul nopții!” Care e trucul vedetei

De Unica.ro, pe

Andreea Bălan (38 de ani) se numără printre persoanele norocoase care nu au avut vreodată probleme cu kilogramele. Cântăreața are o siluetă de invidiat chiar și acum, după cele două nașteri, și a mărturisit că se menține la o greutate constantă de mult timp.

Artista spune că nu-și refuză poftele atunci când apar, iar dulciurile se numără printre preferatele sale. Dar chiar și dacă mănâncă prăjituri, vedeta nu pune niciun gram pe ea. Activitatea fizică intensă are, însă, un rol esențial în forma sa fizică.

Tot mi-ați scris să mă mai îngraș… Iată că v-am ascultat. Biscuiții cu gem sunt nelipsiți de la miezul nopții. Niciodată nu refuz o prăjitură bună și așa îmi mențin silueta, cu prăjituri, ciocolată și… cu multă apă, mult sport (o oră zilnic), mult dans (de trei ori pe săptămână), masaj (de trei ori pe săptămână) + alte activități cu efort intens. Nu-mi refuz nicio plăcere, dar știu să compensez – a explicat Andreea Bălan, într-o postare pe rețelele sociale.

Tot în mediul online, pe canalul său de YouTube, artista a dezvăluit că dimensiunile sale sunt 84-62-90 și ea este foarte mulțumită de felul în care arată. În plus, cântăreața s-a îngrășat câte 12 kg în timpul sarcinilor, dar a reușit să le dea rapid jos.

Am spatele foarte mic. Dintotdeauna am avut așa și 49 de kilograme. Nu mănânci, nu mănânci! Ăsta e secretul! (…). Când eram mai tânără, la 25 de ani, credeam că nu o să pot duce o sarcină la capăt din cauza durerilor de spate. Fusesem la «Dansez pentru tine» în Mexic și mă durea spatele de la tot ce am făcut acolo…

Și am crezut că, din cauza greutății bebelușului nu o să pot duce sarcina la capăt și iată-mă că am făcut două sarcini. Dar și pe prima, când am rămas gravidă, eram așa… un pic speriată. Mi-a fost frică! Bebelușul e greu, știi? Și tot centrul de greutate se schimbă. Am luat 12 kg și în timpul primei sarcini, și în timpul celei de-a doua. Dar iată că dacă vrei, poți!

Citeşte şi: Fiica Simonei Pătruleasa, replică surprinzătoare când prezentatoarea i-a propus să o însoțească într-o emisiune TV

Citeşte și: Mama Asianei Peng, atac dur la adresa familiei lui Laurențiu Reghecampf. „Fiica mea nu e de speța Corinei Caciuc!”

Citeşte şi: Cum se simte Andreea Marin după a doua infectare cu COVID-19

Citeşte şi: Naomi Hedman a izbucnit în plâns la Bacău. De ce clacat logodnica lui Florin Ristei

Andreea Bălan își mai dorește un copil

Artista are două fete – – Ella Maya (5 ani) și Clara Maria (2 ani) – din fosta căsnicie cu George Burcea, dar spune că și-ar mai dori un copil, un băiat. Din cauza problemelor de sănătate prin care a trecut la ultima naștere, artista se gândește să apeleze la o mama surogat.

Eu mi-am dorit copii. Am născut-o pe Ella, dar eram așa….nu știam ce să fac, cum să facă cu cariera. Apoi, viața mi-a dat-o la temelie. A fost stopul cardiac și mi-am dat seama că trebuie să o las mai moale. Fetele mele nu seamănă între ele. Una seamănă mai mult cu mine, a doua cu partea cealaltă. Dar ele se completează foarte bine una pe cealaltă. Eu învăț de la ele și ele mă echilibrează. Eu nu mai pot să-l fac. Îmi doresc un băiat. M-am gândit, poate aș putea să apelez la o mamă surogat – a povestit Andreea în podcastul lui Damian Drăghici.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter