Andreea Bălan, dezvăluire surprinzătoare despre Andreea Antonescu la America Express: „Întotdeauna am căutat chichițele”

De Oana Savin, pe

Andreea Bălan a dezvăluit un lucru pe care nu multe persoane îl știau despre colega sa de la America Express, Andreea Antonescu. Cunoștințele pe care le are jumătatea brunetă a echipei le-a ajutat pe cele două femei în una din cele mai solicitante probe din competiție.

Cele șapte echipe rămase în concurs au fost nevoite să desfacă lacătul unei cutii pentru a putea pleca în următoarea misiune. Dar pentru a afla cifrul trebuia să facă un calcul matematic.

Andreea Bălan, dezvăluiri despre Andreea Antonescu la America Express

O probă în care matematica se afla la putere a pus echipele în dificultate. Dar nu și pe cea formată din Andreea Antonescu și Andreea Bălan. Și asta pentru că, se pare că Andreea Antonescu a fost olimpică la matematică.

„Când am văzut că e probă de matematică, m-am liniștit complet. Am o matematiciană aici cu mine, o să rezolve ecuația uite-așa. Trebuie doar să vedem numerele, statuile, ceasul, să le găsim și imediat facem calculele, plecăm primele”, a spus Andreea Bălan, indicând către colega ei.

La rândul ei, Andreea Antonescu a mărturisit că întotdeauna i-a plăcut matematica și că a participat la olimpiade.

„Plăcându-mi matematica la nivel de olimpiadă, întotdeauna am căutat chichițele”, a spus cântăreața.

Cele două au rezolvat rapid problema și au reușit să plece mai departe în competiție.

Citește și: Jean Gavril și Dinu, întâmpinați cu spray împotriva COVID la cazare, în America Express / FOTO

Citește și: Cătălin Scărlătescu, transformare uluitoare la America Express: „Bontea, mă recunoști?” / FOTO

Citește și: Joaquin Bonilla și Ovidiu Buta, despre experiența America Express: „În competiție afli care este superputerea ta”

Citește și: Peripeții la America Express. Andreea Bălan s-a accidentat, iar Ovidiu Buta a dat peste un șofer care făcea magie neagră

Echipa Andre, speriată de un șofer daltonist

Echipele din America Express se află într-o continuă mișcare și sunt nevoite să facă zilnic autostopul. Iar Andreea Bălan și Andreea Antonescu par să se descurce destul de bine la acest lucru. Și acum fetele au reușit să oprească o mașină, fără să știe, însă, că șoferul este daltonist.

Au aflat despre afecțiunea bărbatului după ce acesta a trecut pe roșu. După ce a trecut pe culoarea roșie a semaforului, șoferul le-a mărturisit Andreei Bălan și Andreei Antonescu că este daltonist, afecțiune care nu îi permite să distingă culorile.

„Omul chiar nu vedea pe bune semaforul. Nu știu cum funcționează chestia asta aici”, a afirmat Andreea Antonescu.

„E un sentiment foarte amestecat – frica cu dorința de a ajunge”, au mărturisit fetele.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Andreea Bălan și Andreea Antonescu pe Drumul Aurului, la America Express

Sursă foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter