Andreea Bălan, despre ce nu s-a văzut la televizor, la America Express: „Îmi place să enervez” / VIDEO

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 28 februarie 2023, 15:36

Andreea Bălan a povestit, în cadrul unei ediții a show-ului Podcastito Express, despre lucrurile care nu au fost difuzate la televizor, în cadrul emisiunii America Express.

Artista a vorbit despre modul în care echipa ei a reușit să evite câteva reguli din cadrul competiției, precum și despre faptul că i-a făcut plăcere să își enerveze unii colegi.

Andreea Bălan și regulile de la America Express: „Îmi place să enervez”

Invitată de Cătălin Bordea și Nelu Cortea în emisiunea Podcastito Express, Andreea Bălan a mărturisit că i-a făcut plăcere să enerveze celelalte echipe.

„Am un comportament de copil de 4 ani. Mie îmi place să enervez. Pe ceilalți, care sunt outsideri, pe care nu i-am inclus în Bisericuță, să îi văd cum se enervează și se oftică că ce a mai făcut Bălanca. Mă incită chestia asta. Îmi dă așa, un sentiment de satisfacție și mă simt ca un animal de pradă care simte frica în ceilalți și acea frică mă excită”, a afirmat artista amuzată.

Andreea a explicat că este o persoană care știe ce vrea și de aceea a făcut tot ce a putut pentru a ajunge cât mai departe în competiție.

„Ca femeie în lumea asta a industriei, a bărbaților, eu nu aveam cum să rezist atâția ani dacă nu eram foarte demanding cu ceea ce mi-am dorit. Și tot timpul la negocieri eu negociez cu bărbați. Și atunci eu am învățat să vorbesc cumva pe limbajul lor și să obțin ceea ce eu îmi doresc sau îmi trebuie de la acești bărbați. Și atunci aplic chestia asta și în America Express”, a precizat Andreea Bălan.

Andreea a afirmat că i se spune mereu: „de aceea nu stă niciun bărbat cu tine”.

„Vreau să rectific: eu i-am părăsit – unul m-a înșelat, altul avea un viciu, altul nu știu ce a făcut. I-am părăsit eu pe ei”, a subliniat artista.

Citește și: Nuntă la America Express. Concurenții au făcut schimb de verighete

Citește și: Cum arată familia lui Jean Gavril. Fetița artistului avea doar 7 luni când el a plecat în America Express

Andreea Bălan, despre ce nu s-a văzut la televizor

Cătălin Bordea și-a amintit de un moment din timpul competiției, când fetele au decis să nu facă o probă, în timp ce ei alergau înnebuniți pentru a termina misiunea.

„Nu o să uit niciodată: treceam pe lângă voi două, voi mâncați, și noi eram pe acolo înnebuniți și tu zici (cu mâncarea în gură): „Dar voi chiar faceți misiunea asta?”, a povestit Cătălin Bordea.

„Era o misiune de seară și să te clasezi la amuletă. Noi ne-am dat seama că e atât de târziu încât magazinele erau închise și nu aveai cum s-o faci, era fizic imposibil să o faci și ajungeam la 12 noaptea. Și am preferat să stăm și să nu ne mai clasificăm la amuletă și să stăm să ne distrăm. Și voi erați ca fraierii. Voi făceați proba”, a spus Andreea Bălan râzând.

Cântăreața a precizat că ea și Andreea Antonescu au ales să nu participe la cea de a doua imunitate pentru a-și păstra energia.

„Au fost unele amulete la care am considerat noi că nu trebuia să ne înscriem deoarece se jucau a doua zi de dimineață, la 8 dimineața și apoi tu plecai în cursă și era ziua 3 în care trebuia neapărat să te clasifici pe primele locuri ca să nu intri în cursa pentru ultima șansă. Și trebuia să îți conservi energia. Noi am gândit-o logic: nu mergem la amuleta a doua. Ne luptăm pentru prima amuletă, dar a doua nu o facem”, a dezvăluit Andreea Bălan.

Citește și: Andreea Antonescu pregătește botezul fetiței după America Express: „Traian s-a bucurat pentru mine când a aflat că sunt însărcinată”/ Exclusiv

Citește și: Andreea Bălan, în lacrimi la America Express. Mesajul emoționant primit de acasă: „Eu sunt câștigătoare” / VIDEO

Despre momentele de umor de la America Express: „Nu ai cum să faci față stresului”

Andreea Bălan a povestit că pe parcursul emisiunii a ales să vadă lucrurile cu umor și să se distreze deoarece această competiție este foarte grea și nu ar fi făcut față stresului și oboselii.

„Concursul este foarte greu. Noi la televizor vedem 5-10 % din ce se întâmplă acolo. Și cei de acasă nu cred că își dau seama cât de greu este. Și dacă nu o iei în râs tu nu te iei în râs și nu îi iei și pe ceilalți, nu ai cum să faci față stresului. Dacă te iei în serios- (cum fac Bie și Mikey), nu reziști în timp”, a explicat artista.

„Scopul este să reziști cât mai multe etape. Și atunci trebuie să te joci, să găsești portițe, să râzi de ăla, să faci mișto de ăla, să faci mișto de tine, să te împiedici, să mai cazi, să te distrezi”, a mai spus Andreea Bălan.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Andreea Bălan la America Express

Sursă foto: PR, Instagram, captură video

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter