Andreea Bălan, decisă să desființeze „catedrala”, la America Express: „Pentru asta îi votăm”

De Oana Savin, pe Ultimul update Miercuri, 15 februarie 2023, 13:43

Andreea Bălan s-a supărat pe una dintre echipele cu care a făcut o coaliție la America Express. Artista a decis să îi voteze la următoarea cursă pentru ultima șansă.

Prima echipă ajunsă la misiune a avut ocazia să lege la picioare trei dintre echipele adversare. Iar printre cei aleși s-au aflat și cele două fete: Andreea Bălan și Andreea Antonescu.

Jean Gavril și Dinu le-au dat un „hadicap” altor trei echipe

Ajunși primii la prima misiune, Jean Gavril și fratele său, Dinu, le-au dat altor trei echipe un „handicap”: le-au legat la picioare. Astfel, Andreea Bălan, Andreea Antonescu, Puya, Melinda, Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla au fost cei care au tras lozul necâștigător.

„Suntem primii și am avut oportunitatea să legăm niște echipe la picioare”, a spus Dinu.

„Adică să le dăm un mic handicap. Îi legăm pe toți următorii trei. Noi am luat-o logic, cum ar face toată lumea, fără niciun fel de supărare. Andreea, Puya, și băieții (Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla). Nu mai contează cine sunt, sunt următoarele trei echipe după noi”, și-a motivat Jean decizia luată la America Express.

„Era logic pentru noi să ne păstrăm un avantaj față de următorii trei. Gata frate, i-am legat la picioare, fără să mai stăm la discuții”, a mai spus artistul.

În schimb, frații au decis să îi „cruțe” pe Cătălin Bordea, Nelu Cortea, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, care erau echipele de pe ultimele locuri.

Citește și: Andreea Bălan a dezvăluit că s-a îmbătat la America Express: „Eu am simțit poțiunea magică” / VIDEO

Citește și: Cătălin Scărlătescu, momente de panică la America Express 2023: „Mi-o luase inima razna”

Citește și: Andreea Antonescu, dezvăluiri despre America Express 2023. Cu cine ar fi înlocuit-o pe Andreea Bălan

Citește și: Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, trimiși la altar de un preot, la America Express: „Mie nu mi-a venit să cred” / Video

Andreea Bălan, decisă să desființeze catedrala formată la America Express

Andreea Bălan și Andreea Antonescu s-au bucurat inițial, că nu au fost ele nevoite să aleagă echipele care vor avea un dezavantaj, fără să își dea seama că și ele se află printre cei mai puțin norocoși.

„Noi când am ajuns la mission board am văzut că prima echipă care ajunge va lega trei dintre echipe. Andreea era foarte fericită că nu trebuie să ne luăm noi acest hate, să-i legăm pe ceilalți”, a spus Andreea Antonescu la testimoniale.

„Nu m-am gândit o clipă că prietenii noștri pe care i-am băgat în catedrală de curând, ne vor lega pe noi”, a afirmat și Andreea Bălan.

„Nu că ne-a legat, ne-a legat de ne-a leșinat, ne-a lăsat o distanță doar să deschidem picioarele, undeva la 3 centimetri. Aveam un extrem de mare handicap”, a explicat Andreea Antonescu.

Pe de altă parte, Andreei Bălan nu i-a venit să creadă că cei pe care i-a cooptat în alianța lor, au fost cei care le-au dat un mare dezavantaj.

„Nu cred că ne-a legat Jean, nu cred așa ceva. Nu cred că Jean a decis așa ceva, nu ai cum. Pentru asta îi votăm”, tot spunea artista.

„Din acest moment noi nu vom mai face pipi în această emisiune”, a completat Andreea Antonescu, după ce au ajuns la misiune după frații Gavril doar pentru că s-au oprit pe parcurs deoarece au avut nevoie la toaletă.

„Și desființăm catedrala”, a conchis Andreea Bălan.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Andreea Bălan și Andreea Antonescu la America Express

Sursă foto: PR, captură video

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter