Andreea Bălan, de urgență la spital cu fetițele: „Au anesteziat-o cu gaz, i-au pus perfuzia în tâmplă”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 07 ianuarie 2020, 13:45
Andreea Bălan și George Burcea se află în vacanță în Mauritius împreună cu cele două fetițe, Ella și Clara. Din păcate, vacanța care trebuia să fie una plină de distracții și voie bună s-a transformat într-un adevărat coșmar pentru familia artistei.

Andreea Bălan trece prin momente grele în Mauritius după ce a fost nevoită să ajungă, în aceeași zi, de două ori la spital cu fiicele sale. Întâi, Clara, fiica cea mică a artistei a vărsat, iar apoi Ella a manifestat aceleași simptome. Se pare că micuțele au făcut enterocolită, iar Andreea Bălan a fost șocată de modul în care medicii de acolo le-au acordat îngrijire necesare: „Vacanţa noastră în Mauritius a luat o întorsătură neaşteptată şi neplăcută. Ieri, i s-a făcut rău Clăriţei, a vomitat, am ajuns la spital. A stat toată noaptea la spital, a făcut o enterocolită. A vomitat şi Ella, credem că are şi ea aceelaşi lucru. De aseară suntem pe antibiotic pe cale orală, o ţinem sub supraveghere, să îi scadă febra. (…)

Andreea Balan si fetele

Ne-am luat copiii şi am revenit la hotel. Continuăm tratamentul pe cale orală. Trebuie hidratare maximă. Am stat o noapte în spital aici şi nu ne-a plăcut, greu că nu suntem acasă, greu cu alţi doctori cu care nu te înţelegi. Nu mi-a plăcut deloc la spital aici, au înţepat-o de două ori, au anesteziat-o cu gaz, i-au pus perfuzia în tâmplă…din greşeală i-au scos şi perfuzia. M-am enervat teribil, m-am supărat.„, – a dezvăluit Andreea Bălan în mediul online.

Andreea Bălan, de urgență la spital cu fetițele: "Au anesteziat-o cu gaz, i-au pus perfuzia în tâmplă"

Sursă foto: Instagram, Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter