Andreea Bălan, despre experiența „America Express”: „La un moment dat voiam să venim acasă”

De Unica.ro, pe

Andreea Bălan a făcut primele dezvăluiri despre experiența trăită la „America Express”, acolo unde a făcut echipă cu Andreea Antonescu, prietena și colega ei de trupă. Artista a mărturisit că a fost un moment când a vrut să renunțe și să se întoarcă acasă.

Andreea Bălan a vorbit într-un interviu pentru Antena Stars, despre experiența „America Express”. Artista și Andreea Antonescu au format una dintre cele nouă echipe ale noului sezon. Filmările au avut loc deja în Mexic, Guatemala și Columbia.

Andreea Bălan, despre experiența „America Express”: „Am rezistat eroic”

Andreea Bălan a povestit că a fost pe punctul de a renunța la reality-show, de dorul fetelor ei.

A fost foarte greu, dar emisiunea este oricum foarte grea. Pentru mine, cel mai greu a fost dorul de fete. M-a omorât efectiv, și la un moment dat voiam să venim acasă, să mă întorc la fete, dar am rezistat eroic. Prima etapă e cea mai grea. Când te lovește faptul că nu ai bani, că nu mai ai carduri, nu mai ai nimic, și te bazezi pe ajutorul oamenilor, și oamenii te pot refuza, a dezvăluit artista, potrivit spynews.ro.

Deși este o experiență extrem de grea, care te solicită mult atât mental, cât și fizic, Andreea Bălan s-a întors din „America Express” cu câteva kilograme în plus.

M-am îngrășat acolo pentru că am mâncat pâine și biscuiți. Acolo mâncai ce prindeai, a mărturisit ea.

Citește și: Cum și-a recuperat Oana Lis verigheta dată la amanet. „Magia există…”

Narcisa Suciu, noi detalii despre starea de sănătate, după ce a fost operată de urgență

Lora, prima reacție după ce s-a speculat că ea și Ionuț Ghenu s-au despărțit

Anca Dumitra s-a logodit? „Cam asta ar însemna”

„Această experiență m-a schimbat pentru totdeauna!”

După ce s-a întors acasă, Andreea Bălan le-a mărturisit fanilor săi că experiența din America Latină a schimbat-o definitiv.

Din America Latină m-am întors cu un rucsac plin de amintiri superbe! Sunt mai bogată sufletește, mai umilă și mai ales am sufletul plin de recunoștință pentru tot ceea ce am, pentru familia mea, pentru toți oamenii pe care îi iubesc și care mă iubesc, a fost mesajul vedetei.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter