Andreea Bălan, despre plecarea la America Express: „Va fi o experiență unică”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 20 mai 2022, 15:01

Andreea Bălan va face echipă cu Andreea Antonescu pe Drumul Aurului la „America Express”. Vedeta a transmis pe rețelele de socializare ce înseamnă această experiență pentru ea.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu formează una dintre echipele de la „America Express”. Emisiunea, care s-a numit până acum „Asia Express”, se va desfășura pe o rută de peste 7000 de kilometri, care trece prin Mexic, Guatemala și Columbia.

Cele două prietene și colege în trupa Andre vor merge pe urmele conquistadorilor alături de alte opt echipe: Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru; Puya și soția lui, Melinda; Cătălin Bordea și Nelu Cortea; stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla; Jean Gavril și fratele lui, Dinu; cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh; gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar; Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul online, și mama ei, Mihaela.

Citește și: Dani Oțil și Mihai Bobonete, de nerecunoscut într-o poză din tinerețe. Cum au reacționat fanii când i-au văzut

Cristina Belciu, prima reacție după ce Cristian Boureanu a fost fotografiat în compania fostei logodnice

Eurovision 2022. Organizatorii acuză că ne-am calificat fraudulos în finală

Cristina Bălan, incident în parcare: „Îți doresc să nu ai niciodată parte de vreun handicap”

Andreea Bălan, despre plecarea la America Express: „Va fi o experiență unică”

După ce s-a anunțat participarea sa la reality-show, cântăreața a avut o primă reacție pe rețelele de socializare.

Dragilor, cu emoție vă spun că voi pleca împreună cu prietena mea și colega mea de scenă @andreeaantonescu în @asiaexpressromania.

Va fi cu siguranță o experiență unică, specială, care ne va uni și mai mult ca prietene și mă va ajuta să evoluez uman și spiritual, a spus artista.

Cele două vedete vor fi nevoite să supraviețuiească cu doar 1 euro pe zi și să-și își găsească mâncare, transport și cazare.

Am crescut și am trecut prin multe împreună. Aceasta experiență unică, America Express, cu siguranță ne va uni și mai mult, atât ca prietene cât și ca trupă, a transmis și Andreea Antonescu.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter