Andreea Bălan a dezvăluit ritualul ei de frumusețe. Cum reușește să aibă un ten perfect

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 03 octombrie 2022, 16:59

Andreea Bălan a dezvăluit cum reușește să se mențină formă și ce ritual de frumusețe urmează cu strictețe încă de la vârsta adolescenței.

Andreea Bălan, în vârstă de 38 de ani, este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Pe lângă talentul muzical, cântăreața se mândrește și cu o formă fizică de invidiat. Are un ten perfect, în ciuda faptului că folosește machiaj în fiecare zi, încă de pe vremea când avea 15 – 16 ani. Aceasta a dezvăluit că secretul frumuseții ei constă într-un ritual de îngrijire pe care îl urmează cu strictețe încă de la 18 ani.

Andreea Bălan a dezvăluit ritual ei de frumusețe. Cum reușește să aibă un ten perfect

Creme am folosit și folosesc dintotdeauna. De când mergeam prin turnee, de pe la 18 ani. Sunt tot felul de creme pentru fete tinere, apoi pentru cele de 25-30 de ani, peste 35 și evident peste 50 de ani. Folosesc de ani de zile aceste creme, iar asta am învățat de la mama mea. Pentru că mă machiez în fiecare zi, de la 15-16 ani, am grijă să mă demachiez în fiecare seară pentru că este important să nu adorm machiată, pentru că toate smacurile dacă le ții pe față peste noapte deteriorează fața, a explicat artista pentru ego.ro.

„Există o rutină și o disciplină. Vreau, nu vreau, le fac”

Andreea Bălan a mărturisit că pentru a fi în formă are nevoie de rutină și disciplină. În plus, se abține de la tentațiile culinare.

Tot timpul am fost foarte disciplinată, cred că și de aceea am rezistat atâția ani în industria muzicală. Există o rutină și o disciplină. Vreau, nu vreau, le fac. Fie că este vorba să mă demachiez seara, fie că este vorba de jumătatea de oră de sport pe care o fac în fiecare zi, fie vorba de apă. Chiar dacă am pofte să mănânc fast-food, nu mănânc. Adică ține de disciplină și de cum te iubești și cum iubești viitorul, adică vrei să arăți bine și peste 10-15 ani, așa că trebuie să ai grijă de tine în prezent, a mai spus cântăreața.

Citește și: Care este cea mai sofisticată zodie

Dieta de șase zile a Monicăi Bellucci

Alina Pușcaș și Irina Deleanu, scandal din cauza unui loc de parcare: „Am pretenția să își ceară scuze public”

Billy Ray Cyrus s-a logodit cu Firerose. Soția lui a depus actele de divorț în urmă cu cinci luni

„Fericirea unui om se vede pe chipul său indiferent de câte lucruri își face”

Artista a mai susținut că nu a apelat la medicul estetician decât pentru o operație la nas. În rest, folosește din când în când metode de prevenție și menținere non-invazive. Aceasta este de părere că adevărata sursă a frumuseții se află în interior.

Cred că este foarte important ca totul să pornească din interior. Degeaba îți faci la exterior, dacă tu nu ai grijă ce mănânci, nu ai grijă câtă apă bei, că și asta este foarte important, știu că este un clișeu, nu ai grijă de sufletul tău și cum te simți tu. Fericirea unui om se vede pe chipul său indiferent de câte lucruri își face.

La clinică pot face tot felul de tratamente faciale și mici retușuri. Dar după cum se vede, fața mea este mobilă, nu exagerez și nu îmi fac tot soiul de intervenții. Cred că este important să fii naturală și să-ți păstrezi zâmbetul natural, a mai completat artista.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter