Andreea Bălan a dezvăluit că s-a îmbătat la America Express: „Eu am simțit poțiunea magică” / VIDEO

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 13 februarie 2023, 14:53

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au avut parte de peripeții pe care nu le vor uita niciodată, în prima zi petrecută în Guatemala, la America Express.

A doua țară de pe Drumul Aurului le-a adus concurenților câteva probe care le-au pus la încercare nu doar abilitățile fizice, dar și pe cele matematice. Iar înainte de a pleca mai departe pe traseu, echipele au fost nevoite să bea o băutură tradițională din Guatemala, care conținea și alcool.

Andreea Bălan a dezvăluit că s-a îmbătat la America Express

Dacă această băutură a fost pe placul unor concurenți, altora le-a creat câteva probleme. Acesta a fost și cazul Andreei Bălan și al Andreei Antonescu, care au recunoscut că nu sunt obișnuite să consume alcool. Efectul băuturii și-a făcut imediat efectul, iar Andreea Bălan și-a schimbat brusc comportamentul.

Înainte de episodul de duminică seară, artista și-a „avertizat” fanii că s-a îmbătat.

„Bun venit în Guatemala, casa vulcanilor, a junglei și a siturilor mayașe. Azi urcăm sute de trepte, bem poțiuni magice (evident mă îmbăt) și căutăm case colorate”, a povestit Andreea Bălan pe Instagram.

După ce au băut alcool, concurentele au fost nevoite să plece în căutarea unei case, unde au avut de rezolvat o ecuație. După ce au rezolvat-o, efectele băuturii consumate au început să se vadă. Dacă Andreea Antonescu nu se mai putea concetra asupra ecuațiilor matematice, Andreea Bălan a devenit foarte veselă.

Cum a reacționat Andreea Antonescu

„Eu am simțit poțiunea magică. Magia poțiunii”, a afirmat Andreea Bălan.

Iar eu eram așa: cu o bucată Andreea Bălan lângă mine care era foarte entuziastă, mai entuziastă decât am văzut-o eu în 20 și ceva de ani de când o cunosc și cu acea ecuație”, a povestit Andreea Antonescu, căreia i s-a făcut rău de la băutură.

„Am văzut că pe tine te pierd”, a mai spus Andreea Antonescu colegei sale, precizând că a încercat să se mențină cu mintea limpede, deși o durea capul foarte tare.

„Eram cu o foaie cu cealaltă poză de la casă în mână, cu cealaltă mână pe Andreea Bălan”, a continuat cântăreața.

„Nu mă împinge, că nici eu nu sunt mai brează”, i-a spus jumătatea brunetă a trupei Andre, colegei sale, care mergea pe mai multe cărări și râdea copios.

Citește și: Momente tensionate la America Express. Jean Gavril și Dinu au trecut prin emoții puternice: „Nu mai știam unde să fug”

Citește și: Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, trimiși la altar de un preot, la America Express: „Mie nu mi-a venit să cred” / Video

Citește și: Cum au fost întâmpinați Cătălin Bordea și Nelu Cortea de familii, după America Express: „Zici că a fost la loteria primul irakian” / VIDEO

Citește și: Puya și Melinda au spus ce nu s-a văzut la TV în show-ul America Express: „Eu tot aveam impresia că o să se oprească” / VIDEO

Puya: Devenisem expert în matematică

Licoarea tradițională din Guatemala i-a afectat și pe ceilalți concurenți. Puya a povestit amuzat cum această băutură l-a făcut „expert în matematică”.

„De la poțiunea asta devenisem expert în matematică. Nu mă mai încurcam pentru că eram mai sigur pe mine. Atunci când stai să te uiți de o sută de mii de ori atunci greșești”, a afirmat Puya, care a băut de două ori mai mult, în încercarea de a o ajuta pe soția sa, Melinda.

Și Ovidiu Buta cu Joaquin Bonilla au fost puțin afectați de „licoarea magică”.

„Eu cred că acest alcool avea undeva la 70% pentru că brusc am devenit extrem de fericiți”, a afirmat Ovidiu.

„Zici că lucrurile din jurul nostru aveau alte culori. Nu știu ce beau mayașii ăia dar zici că puseseră ceva psihedelic acolo. Eram niște zâne”, a spus și Bie Adam.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Andreea Bălan și Andreea Antonescu la America Express

Sursă foto: PR, captură video

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter