Andreea Antonescu se grăbește să divorțeze

De Mădălina Manole, pe
Andreea Antonescu și soțul său, Traian Spak, au luat decizia de a se despărți în urmă cu mai mult timp, urmând doar să întocmească procedurile legale. Cei doi au rămas prieteni de dragul fetiței pe care o au împreună, Sienna, în vârstă de 8 ani.

Andreea Antonescu, în vârstă de 36 de ani, și Traian Spak s-au căsătorit în 2011, însă distanța dintre ei și-a spus cuvântul. Având în vedere că el are afaceri în America, iar Andreea are concerte în România, cei doi au stat destul de mult timp despărțiți. Artista a dezvăluit care sunt motivele divorțului, le-a înțeles și le-a integrat în viața sa, iar acum își dorește ca totul să se încheie cât mai repede.

Astfel, Andreea și-a rugat soțul său să revină cât mai repede în țară pentru a semna actele de divorț la notar: „Am atâtea „jumătăţi’, dar cea mai importantă a vieţii mele rămâne Sienna (fiica solistei, de 8 ani – n.r.). „Jumătatea’ din America este bine, nu ne-am găsit timp până acum, dar Traian va trebui să se întoarcă în ţară şi să fie aici pentru o perioada de 30 de zile, ca să putem divorţa la notar. Aşa e civilizat.”, – a declarat Andreea Antonescu pentru Click. 

Andreea Antonescu trăiește în prezent o poveste de dragoste cu jurnalistul Ștefan Manolache.

Vezi mai multe imagini cu Andreea Antonescu în galeria foto de mai sus!

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter