Foamea, greu de îndurat de Andreea Bălan la America Express. Andreea Antonescu: „Îmi venea să mă bag în pământ de rușine”

De Oana Savin, pe Ultimul update Vineri, 27 ianuarie 2023, 15:30

Andreea Antonescu și Andreea Bălan au avut o mică altercație la America Express, moment în care bruneta i-a spus colegei sale că gesturile ei o fac să se simtă stânjenită.

Viața nu este deloc ușoară în America Express, unde cele nouă echipe trebuie să se descurce cu un euro pe zi. Și cum un euro nu reprezintă deloc mulți bani, concurenții trebuie să apeleze la bunătatea localnicilor pentru mâncare și cazare.

Citește și: Nelu Cortea, lovit de un taur la America Express: „Am țipat ca o prințesă la ananghie” / VIDEO

Citește și: Andreea Bălan și Jean Gavril, noi neînțelegeri la America Express: „Se uită foarte senină la tine, dar parcă îți rupe capul din priviri”

Citește și: Larisa Iordache și Diana Bulimar, primele declații după eliminarea de la America Express 2023: „A fost o adevărată aventură”

Citește și: Andreea Bălan, prinsă cu minciuna la America Express 2023. Producătorii emisiunii au arătat dovada

Andreea Antonescu, către Andreea Bălan: „Am stomacul gol, dar îmi e rușine de mor”

După o zi lungă prin capitala Mexicului, Andreea Bălan și Andreea Antonescu au reușit să găsească cazare în casa unui cuplu care avea mai multe pisici și un câine imens. Obosite și înfometate, fetele au fost recunoascătoare pentru că și-au găsit un loc în care să doarmă.

Însă, Andreei Bălan îi era foame, astfel că i-a întrebat direct pe cei care i-au găzduit dacă nu au să le dea și lor ceva de mâncare.

„Se trezește a mea, cu care nu ai cu să mori vreodată de foame oriunde te-ai afla pe planeta asta, oricât ar ști limba sau nu”, povestește jumătatea brunetă a trupei Andre la testimoniale.

„O roșioară? O brânzică? Mâncare normală?”, a întrebat de la obraz Andreea Bălan, moment în care Andreea Antonescu s-a simțit rușinată de îndrăzneala colegei sale.

„Aolo, iar începi? Andreea! Nu pot să cred așa ceva”, i-a spus Antonescu.

„Acum îți e rușine, dar ai stomacul gol”, a replicat Bălan.

„Am stomacul gol, dar îmi e rușine de mor. Jur că îmi vine să mă duc să mă așez în patul cățelului”, a răspuns Andreea Antonescu, în timp ce colega sa îi spunea gazdei că se ceartă pentru că „am cerut de mâncare”.

Andreea Bălan i-a spus Andreei Antonescu că ea era de părere că oricum le dădeau ceva de mâncare, iar ea „doar a grăbit procesul”.

„Am crezut că mă bag sub canapeaua aia. Îmi venea să mă bag sub pământ de rușine”, a mai spus Andreea Antonescu.

Andre, la masă cu pisicile

Cele două fete au primit, așa cum și-au dorit, câte o porție de mâncare. Doar că nu se așteptau ca la masă, împreună cu ele, să se așeze și pisicile.

„Și am mâncat frumos, toți patru aliniați pe masă… Noi și pisicile”, a povestit Andreea Bălan.

„Vrea să îți fure mâncarea, spune proprietarul în momentul în care o pisică s-a apropiat de farfuria Andreei Bălan”.

Însă artistei nu i-a păsat de pisici, întrucât îi era foarte foame, după ce o zi întreagă alergase în cursă, fără să aibă timp pentru mâncare.

„Nu am mâncat nimic, doar dimineața și seara, în casele oamenilor. Dar pe timpul zilei nu am mâncat”, le spune Andreea Bălan celor care le-au oferit cazare.

„Și uite așa i-a anunțat că trebuie să ne dea de mâncare și mâine dimineață”, spune Andreea Antonescu către camera de filmat.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Andreea Bălan și Andreea Antonescu la America Express.

Sursă foto: PR, captură video

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter