Andreea Antonescu, nevoită să se mute în SUA și să se despartă de fiica sa

De Mădălina Manole, pe
Andreea Antonescu a avut de înfruntat o situație destul de neplăcută, dar necesară. Artista a trebuit să se mute în America pentru o perioadă de șase luni și astfel să se despartă de fiica sa, Sienna.

Andreea Antonescu, în vârstă de 36 de ani, a fost nevoită să se mute pentru șase luni în America, acolo unde este stabilit și soțul său, Traian Spak, din 2013, pentru a-și păstra rezidența. Fosta componentă a trupei Andre a făcut un sacrificiu imens având în vedere că astfel va fi nevoită să se despartă de fiica sa, Sienna, în vârstă de doar 7 ani, însă a decis să facă acest pas tocmai pentru binele micuței, sperând astfel că-i va oferi un viitor mai bun peste Ocean.

Andreea Antonescu alaturi de sotul sau, Traian si fetita, Sienna

Andreea Antonescu și-a lăsat fetița în grija bunicilor, la Galați, dar deja și-au programat prima vacanță împreună, în preajma Sărbătorilor de iarnă, atunci când Sienna va merge în SUA pentru a fi alături de părinții săi, informează Libertatea.

Andreea Antonescu și Traian Spak sunt căsătoriți din 2011 și au un mariaj trainic și bine sudat, în ciuda distanței dintre ei, având în vedere că artista petrece foarte mult timp în țară pentru a-și onora concertele, iar soțul său locuiește în America, acolo unde are o afacere în domeniul tranzacțiilor auto.

Citește și – Adriana Trandafir se pregătește din nou de nuntă

Citește și – Adelina Pestrițu și-a botezat fetița. Imagini de la eveniment

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter