Andreea Antonescu, dezvăluiri despre America Express 2023. Cu cine ar fi înlocuit-o pe Andreea Bălan

De Oana Dinu, pe Ultimul update Marți, 14 februarie 2023, 12:08

Andreea Antonescu a făcut echipă cu prietena și colega ei, Andreea Bălan, la America Express 2023. Artista a mărturisit pe cine ar fi luat cu ea pe Drumul Aurului, dacă ar fi existat această posibilitate.

Andreea Antonescu, în vârstă de 40 de ani, a povestit despre experiența ei la America Express 2023 pe canalul său de YouTube. Într-o sesiune de întrebări și răspunsuri, artista a vorbit despre aventura pe care a trăit-o alături de Andreea Bălan pe Drumul Aurului.

Andreea Antonescu, dezvăluiri despre experiența trăită alături de Andreea Bălan la America Express 2023

Cele două se cunosc de peste 20 de ani și au trecut împreună prin multe experiențe. După ce trupa lor, André, s-a destrămat, relația lor s-a distanțat. S-au regăsit după ani buni. Andreea Antonescu i-a fost alături Andreei Bălan în cel mai greu moment al vieții ei. În 2019, artista a făcut stop cardio-respirator pe masa de operație, imediat după nașterea celei de-a doua fetițe. De atunci, artistele au hotărât să relanseze trupa André și sunt cele mai bune prietene.

Citește și: Andreea Bălan, dezvăluire surprinzătoare despre Andreea Antonescu la America Express: „Întotdeauna am căutat chichițele”

„Am bănuit că vor fi și episoade, secvențe, secunde mai dificile”

Pe Drumul Aurului acestea au demonstrat că s-au maturizat și că au lăsat în urmă neînțelegerile. Artistele au arătat că se înțeleg de minune și împreună formează o echipă extrem de puternică.

„Mi-am dat seama încă din start, încă de când am acceptat această provocare, că vom fi exact noi, cele de acum 20 de ani. Mă bazam că între timp am mai acumulat niște experiență de viață. Am mai citit niște cărți amândouă, ne-am mai aliniat cu planetele și Universul, suntem mame. Ne-au mai unit și alte experiențe grele, care ne-au arătat că indiferent de orice am fost una lângă cealaltă și ne-am susținut atunci când ne-a fost greu. Am bănuit că vor fi și episoade, secvențe, secunde mai dificile, dar ne-am bazat pe noi și am considerat că putem trece cu brio și peste situațiile mai puțin comode”, a mărturisit Andreea Antonescu.

Andreea Antonescu a dezvăluit cu cine și-ar mai fi dorit să participe la America Express 2023

Fanii au fost curioși să afle cu cine ar fi plecat Andreea Antonescu în America Express 2023 în afară de Andreea Bălan, dacă ar fi avut această posibilitate.

Citește și: Andreea Antonescu e din nou în cea mai bună formă. Concurenta de la „America Express” și-a recăpătat silueta după ce a născut

„E o întrebare foarte bună. După episodul cu America Express, mi-am dat seama că partenerul/partenera pe care o ai acolo trebuie să fie o persoană apropiată ție. O persoană cu care să te completezi, o persoană pe care să o cunoști foarte bine. M-am bucurat mult că am plecat cu Andreea, pentru tot trecutul pe care l-am avut împreună și pentru faptul că noi ne cunoaștem foarte bine. Dacă ar fi să mai am o opțiune, ar fi fratele meu, cu care am o relație foarte strânsă. Atunci da, dacă ar fi altă opțiune în afară de Andreea, ar fi fratele meu, Răzvan”, a spus Andreea Antonescu.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter