Andra, jurat la Vocea României: „Abia aștept să ajung pe scaunul de antrenor”

De Oana Dinu, pe Ultimul update Marți, 03 iulie 2018, 11:06
Andra, jurat la Vocea României, alături de Irina Rimes, Tudor Chirilă și Smiley. "Abia aștept să ajung pe scaunul de antrenor" a spus cântăreața în cadrul Știrilor Pro Tv.

Organizatorii au anunțat în mod oficial ce vedetă ocupă cel de-al patrulea scaun al show-ului Vocea României în sezonul 8. Andra se va alătura echipei și va fi antrenor alături de Irina Rimes, Tudor Chirilă și Smiley, informează stirileprotv.

Invitată de Andreea Esca în studio, cântăreața a mărturisit ce înseamnă pentru ea acest nou proiect: „Vocea României este o provocare imensă pentru mine. Muzica este pur și simplu viața mea, este pasiunea mea și în același timp profesia mea de 18 ani. Să descopăr voci deosebite, să ajut concurenții din echipa mea să evolueze și unul dintre aceștia să câștige marele trofeu reprezintă prioritatea mea în acest show. Abia aștept să ajung pe scaunul de antrenor și să apăs butonul pentru cele mai bune voci din sezonul 8.”, a spus Andra.

Artista este jurat și la emisiunile de divertisment „Românii au talent” şi „Vocea României Junior”. Andra este una dintre cele mai iubite cântărețe din România, cu o carieră în muzică de peste 20 de ani și 13 albume lansate care au fost mereu bine primite de public.

Odată cu retragerea Loredanei din juriu, Smiley este singurul antrenor care a rămas în proiectul Vocea României încă de la început.

Citește și:

Vladimir Drăghia și-a cerut iubita de soție într-un mod inedit

De ce s-au despărțit Liviu Vârciu și Anda Călin

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter