Andra a fost aspru criticată de o artistă din România: „O mare obrăznicie și o lipsă totală de respect”

De Ioana Tătaru, pe
Andra nu scapă de critici! Chiar dacă este una dintre cele mai iubite artiste din România, se pare că nu toată lumea o apreciază. De curând, Luminița Dobrescu, prima cântăreață din România care a câștigat troferul Cerbul de Aur, a criticat-o aspru pe Andra pentru o afirmație făcută pe scena Sălii Palatului.

Într-o postare pe Facebook, Luminița Dobrescu s-a arătat indignată de o afirmație făcută de Andra

Luminita Dobrescu

Într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, Luminița Dobrescu s-a arătat indignată de o afirmație făcută de Andra în timpul unuia dintre spectacolele susținute anul trecut la Sala Palatului. După interpretarea piesei „Of, inimioară”, alături de Lidia Buble, Andra a declarat: „Cine o zis că generația nouă nu ascultă și nu cântă muzică populară? Iată dovada! Felicitări!”. În schimb, Luminița Dobrescu a spus că piesa este din folclor și a catalogat afirmația Andrei drept „cea mai mare obrăznicie posibilă și o lipsă totală de respect”, precizând că melodia a fost compusă de Edmond Deda.

„Hahahaha! Să auzi și să nu crezi…Andra cântă muzică populară și afirmă cu mult curaj cum că piesa Of, inimioară este folclor românesc! Este cea mai mare obrăznicie posibilă și lipsă totală de respect față de o piesă sacră a muzicii ușoare românești, cu o dublă valoare în istoria acesteia. Compozitorul este Edmond Deda! Și nu a scris manele!”, a scris artista pe Facebook.

Momentul Andrei de la Sala Palatului:

Sursă foto: Facebook

Sursă video: Youtube.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter