Anda Adam şi Victor Slav: 4 posibile motive de despărţire

De Adina Radu, pe Ultimul update Miercuri, 16 martie 2022, 17:32

După Smiley şi Laura Cosoi, un alt cuplu celebru se desparte după o relaţie îndelungată. Postul Pro TV a anunţat într-un comunicat de presă că Victor Slav, prezentatorul rubricii „Meteo” s-a despărţit de iubita sa, Anda Adam, după o relaţie de şase ani.
Cei doi spun că au luat decizia de comun acord, ambii considerând că aceasta e cea mai bună soluţie pentru ei. Anda şi Victor au mai spus că vor rămâne în relaţii de prietenie, însă mai mult nu au vrut să divulge despre acest nefericit eveniment din viaţa lor şi probabil că nici nu o vor face vreodată, ei dorind să-şi rezerve dreptul la intimitate.
Şoc! Anda Adam şi Victor Slav s-au despărţit

Posibilele motive ale despărţiri dintre Anda Adam şi Victor Slav

1. Anda l-a înşelat pe Victor
În 2010, revista Ciao publica o ştire bombă: Anda Adam îl înşală pe Victor Slav cu un bărbat căsătorit. Acesta, un afacerist pe nume Soare, în vârstă de 34 de ani, ar fi avut o relaţie de câteva luni cu Anda. Acesteia nu i-a păsat că bărbatul avea doi copii acasă şi se vedea adesea cu el într-un apartament din centrul Bucureştiului. Conform tabloidului, soţia bărbatului respectiv l-a contactat pe Victor Slav pentru a-i dovedit că este înşelat, însă prezentatorul nu a crezut nimic. Deşi au existat poze „sugestive” făcute de paparazzi, relaţia dintre Victor şi Anda a supravieţuit fără probleme.
Wow! Anda Adam, elegantă, dar sexy la petrecerea Unica 15 ani
2. Victor a înşelat-o pe Anda
La numai câteva luni de la scandalul relaţiei „extrconjugale” a Andei, au apărut noi imagini care sugerau probleme în celebrul cuplu. De data aceasta, Victor părea a fi vinovatul. El a fost fotografiat de paparazzi pe când ieşea dintr-un club împreună cu un prieten şi cu doup fete. Prezentatorul părea foarte apropiat de una din ele. Cei patru s-au urcat într-o maşină şi au mers cu totţi într-un apartament din Cosntanţa.
Din nou au existat dovezi destul de credibile însă relaţia dintre Victor şi Anda nu a părut afectată. S-a speculat atunci că cei doi ar fi avut o relaţie deschisă şi că aventurile erau la ordinea zilei.

Anda Adam a împlinit 41 de ani. Cum arăta cântăreața când s-a lansat
anda adam victor slav
3. Nu au avut timp pentru relaţia lor
Având o relaţie de şase ani, Anda Adam şi Victor Slav au fost întrebaţi de mai multe ori dacă plănuiesc o nuntă, iar răspunsul a fost mereu acelaşi: „Nu avem timp”. Solicitată pentru concerte atât în ţară, cât şi în afara ei, aflată mereu pe drumuri, Anda Adam spunea că îl vede rar pe iubitul ei şi că timpul liber nu le permite să organizeze o nuntă. Mai mult, ea a spus că o hârtie nu le-ar schimba relaţia, deşi a recunoscut că îşi doresc copii la un moment dat.
Deşi artista declara că relaţie ei merge bine tocmai pentru că îşi vede iubitul mai rar, să nu uităm că există şi reversul medaliei. Probabil că în cazul acesta, ochii care nu s-au văzut, s-au uitat.
anda adam victor slav
4. Nu se mai suportă
Cum se întâmplă de obicei în relaţiile vechi, probabil că rutina a început să-şi spună cuvântul în relaţia Anda – Victor, iar micile tabieturi ale fiecăruia au devenit enervante pentru celălalt.
Aşa s-a întâmplat acum câteva luni, când cei doi s-au certat din cauza unor prosoape. Artista s-a plâns pe Facebook că Victor nu aşază cum trebuie prosoapele din baie, ceea ce a enervat-o la culme. Probabil că nu a fost singurul astfel de conflict dintre doi, având în vedere că locuiesc împreună de ani de zile.
Anda Adam şi Victor Slav s-au cunoscut pe platourile emisiunii „Dansez pentru tine”, unde au fost amândoi concurenţi. S-au îndrăgostit şi la scurt timp s-au mutat împreună.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter