Anda Adam, siluetă de nota 10. Vezi ce face ca să arate așa de bine

De Ileana Voicu Ghinea, pe

Anda Adam are o siluetă de nota 10, dar ceea ce este și mai important este faptul că are constanță. Asta înseamnă, clar, că există o preocupare intensă pe această zonă și cunoștințe solide.
Încă din adolescență, artista și-a însușit sportul ca stil de viață, acesta fiind completat cu un regim alimentar corect, în ciuda faptului că nu are un program tocmai comod.

Anda Adam, siluetă de nota 10. Vezi ce face ca să arate așa de bine

“Eu sunt mai tot timpul pe drumuri, conduc jumătate de zi până la concerte, cânt și apoi conduc apoi spre casă. Apuc să dorm cât dorm, iar a doua zi găsesc cumva două ore să merg la sală. Iar cu acest program dezordonat cu siguranță că mi-ar fi mai la îndemână să mănânc fel de fel de produse de tip fast food sau din benzinării. Dar nu, chiar dacă mi-este mai greu, am grijă să iau la mine ce este sănătos. În loc să ronțăi chipsuri, îmi iau legume feliate, în loc de biscuiți cu cremă sau rondele de pâine prăjită îmi iau migdale și iaurt. Dacă vrei să ai grijă de organismul tău, atunci trebuie să te ambiționezi să faci toate aceste lucruri și să ajungă să fie un ritual zilnic, un stil de viață pe care să îți facă plăcere să îl urmezi, de care să nu te plângi”, a declarat Anda Adam, recent, într-un interviu pentru Tonica.

Anda Adam, siluetă de nota 10. Vezi ce face ca să arate așa de bine

Face chiar și 40 de ore de sport pe săptămână

Dacă noi avem trecute în fișele de post cele 40 de ore pe săptămână și suntem plătite pentru ele, Anda Adam petrece uneori același timp făcând sport. Minune pentru organismul ei. Fie că vorbim despre sală, alergat în aer liber sau piscină, Anda Adam are grijă să-și antreneze mușchii în fiecare zi.

„Alerg de 5 ori pe săptămână, în fiecare zi, mai puţin în weekend sau există excepţie doar când am concerte. În rest am grijă să îmi aloc timpul necesar pentru sport. Când alerg, ori mă duc pe pistă, ori merg în parcul Herăstrău”, explica artista pentru spynews.ro.

Anda Adam, siluetă de nota 10. Vezi ce face ca să arate așa de bine

Dieta proteică şi dieta disociată, alte două constante ale vieții ei

Acestea par a fi secretele blondei în ceea ce privește modul în care se alimentează. „În general, regimul meu alimentar nu suportă mari schimbări de la o zi la alta. De exemplu azi am mâncat de dimineaţă două felii de şuncă, un ou fiert şi doi morcovi la abur. La prânz, o omletă din două ouă, iar seara o salată de ton cu porumb fiert. Alteori mănânc brânză degresată dimineaţa, somon fume, la prânz o supă şi piept de curcan cu legume, iar seara o salată uşoară cu rucola, roşii şi parmezan. Sport fără o alimentaţie corespunzătoare nu se poate! Sunt într-o strânsă comuniune. Dieta proteică şi dieta disociată dau rezultate foarte bune la mine”, a declarat Anda Adam pentru un site medical.

Iată în continuare un video cu programul de antrenament al Andei Adam.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter