Anda Adam își dorește să devină din nou mamă: „Sunt o familistă convinsă”

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Marți, 26 octombrie 2021, 11:02

Anda Adam formează de câteva luni un cuplu cu un tânăr numit Yosif Eudor Mohaci. În septembrie 2021, în emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities”, solista a dezvăluit că ea și Yosif s-au logodit.

În fiecare episod al show-ului, concurentele trebuie să prezinte o ținută și povestea cu gândul la care au creat outfitul. De această dată, cântăreața a îmbinat realul cu imaginarul și a dezvăluit că s-a logodit. „Am vrut să arăt că am un inel foarte drăguț. Iubitul meu misterios jur că este născut de Valentine’s Day, pe 14 februarie. Am primit un trandafir și un inel de logodnă. El e francez”, a declarat Anda.

Anda Adam își dorește să devină din nou mamă: „Sunt o familistă convinsă”

„Asta este o cojiță împletită dintr-un aliaj incert care valorează circa 0,11 lei la preț de retail. Cu tot cu prețul magazinului ajunge la un 6 lei”, a glumit Maurice Munteanu. „Inelul pe bune l-am lăsat acasă pentru că este prea scump și mi-a fost teamă să-l iau la filmări. Este în seif”, a completat solista.

Din fostul mariaj cu Sorin Andrei Nicolescu, Anda are o fiică, Evelin, care va împlini 6 ani în noiembrie. Recent, artista a dezvăluit că își dorește să devină din nou mamă.

„Îmi doresc foarte tare să mai am copii, am spus-o mereu. Cum o să vrea și Dumnezeu, cred că de acolo, de sus, vine lucrul acesta. Pentru mine este foarte important să îi dorim, să îi chemăm, dar cred că vin și trimiși de Divinitate. Ador copiii, sunt o familistă convinsă, mi-aș dori mai mulți copii”, a declarat Anda Adam pentru Fanatik.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Anda Adam a împlinit 41 de ani. Cum arăta cântăreața când s-a lansat

Ce facultate a urmat Anda Adam. N-are nicio legătură cu muzica

Cum se înțeleg Bianca Drăgușanu și Victor Slav la 7 ani de la divorț

Anda a publicat în mediul online primele fotografii alături de noul partener în august 2021. În dreptul acestora a scris: „Mă simt binecuvântată! Te iubesc!”.

„Te iubesc cu adevărat, femeie minunată și unică! Iubesc cu tot ceea ce sunt tot ceea ce ești. Îți iubesc formele și toate imperfecțiunile perfecte!”, a comentat bărbatul, ultimele două fraze redând versurile piesei All of Me a solistului John Legend.

„Superbi! Trăiește viața așa cum vrei!; Foarte drăguț tipul! Fericire maximă!; Mă bucur foarte mult că ești fericită în sfârșit, chiar se vede că sunteți foarte îndrăgostiți!; Faceți un cuplu foarte frumos!”, au fost doar câteva dintre comentariile postării artistei.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter