Anda Adam, în plină sărbătoare. Fratele artistei s-a însurat

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Vineri, 19 aprilie 2019, 12:44
Anda Adam este în culmea fericirii. Fratele artistei, Vlad, s-a însurat cu aleasa inimii sale, evenimentul având loc ieri, în Australia.

Anda Adam a postat cu această ocazie o fotografie pe conturile de socializare în care apare împreună cu fratele său și alături a scris o urare: „Astăzi este nunta fratelui meu, Vlad. Vreau doar să îi urez „casă de piatră” și multă iubire!”, – a scris Anda Adam pe Instagram.

Anda Adam, în plină sărbătoare. Fratele artistei s-a însurat

Fratele artistei s-a însurat astăzi cu Melanie, o tânără pe care a cerut-o de soție anul trecut. Cererea în căsătorie a avut loc în New York, într-o vacanță în care cei doi au fost împreună. Bineînțeles, Anda Adam este extrem de fericită pentru fratele său, a fost nelipsită de la marele eveniment care a avut loc în Australia și i-a transmis acestuia un mesaj emoționan

Vlad, fratele Andei Adam, locuiește de mulți ani în Australia, acolo unde a și cunoscut-o pe soția lui, pe nume Melania. Cererea în căsătorie a avut loc anul trecut: „NYC – o nouă iubire descoperită. Sunt foarte fericită că Vlad m-a dus într-un loc care are o bucățică din inima lui și l-a împărtășit cu mine. (…) Aici, în New York, am devenit logodnica lui Vlad. În stilul lui cu adevărat creativ a făcut forme pe care le-a inserat într-o cană medie de cafea, încercând cu disperare să mă ducă cât mai departe de cafenea pentru a putea asambla totul și să mi-l ofere în Times Square. (…) Așteptam cu nerăbdare să construiesc un viitor cu tine și acum este o realitate. Sunt entuziasmată pentru viitorul nostru și să devin viitoarea doamnă Adam-Dorobanțu”, – a scris Melanie, logodnica lui Vlad, în vara anului 2018 pe rețelele de socializare.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter