Anda Adam, criticată dur pentru pozele sexy. Cum răspunde artista

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 21 august 2020, 12:44
Anda Adam este o femeie frumoase, extrem de sexy, care nu ezită să se fotografieze în ipostaze provocatoare. Cu toate că aprecierile curg lanț, există și persoane care o critică pentru imaginile publicate, considerându-le mult prea indecente.

Anda Adam și-a lansat vara aceasta o linie de costume de baie, prin urmare era normal să se flosească de propria sa imagine pentru a-și promova accesoriile. Vedeta s-a fotografiat extrem de provocator și a incitat mințile bărbaților cu aceste ipostaze. În ultima fotografie, artista, conștientă de atuurile sale și de puterea de seducție pe care o deține, a scris și un mesaj cu subînțeles: „Nu pune mâna că te frige rău, mami…”.

Anda Adam a primit și critici din partea unor fani care au acuzat-o că pozează mult prea sexy, dat fiind că este mamă și are o fetiță care îi va călca pe urme: „Ce exemplu le dai copiilor tăi? Să se posteze dezbrăcate?”, – a scris cineva într-un comentariu.

Citește și – Cum arată și cu ce se ocupă Gheorghe Visu la 69 de ani

Anda Adam a fost revoltată de această acuză, mai ales că este o mămică dedicată, și a răspuns printr-un mesaj ironic, dar savuros: „Și cum ai vrea să stau la plajă? În trening și eventual cu un fular la gât, nu?”, – a venit replica artistei.

Citește și – Mesajul lui Bogdan Jianu pentru viitoarea soție, Cătălina Ponor

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter