Anca Țurcașiu a spus cum i s-a schimbat viața în 2020

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Miercuri, 24 martie 2021, 15:10

Recent, în mediul online, Anca Țurcașiu (50 de ani) dezvăluia că va susține un curs despre Arta conversației și ținuta în societate. Cursul va începe în data de 9 ianuarie.

Deși nu mai poate bucura publicul de pe scenă, Anca este bucuroasă să fie alături de copii prin cursul pe care l-a pregătit. În plus, Anca este pasionată de designul interior și își dorește ca în viitor să ofere consultanță.

Invitată în platoul emisiunii Vorbește Lumea pentru a oferi detalii despre acesta, Anca a vorbit și despre greutățile întâmpinate în anul 2020 și despre cum au schimbat-o acestea.

În vara anului 2020, actrița a dezvăluit în mediul online că, după 22 de ani de mariaj, a divorțat de soțul ei, medicul stomatolog Cristian Georgescu. Fosta pereche are împreună un fiu, Radu, în vârstă de 21 de ani, student la Pedagogie.

Anca Țurcașiu a spus cum i s-a schimbat viața în 2020

„Am primit un timp pentru mine. Cu toții cred că am trăit asta. Un timp în care să ne analizăm și să ne gândim ce înseamnă trecerea noastră pe aici pe Pământ. (…)

Se zice că depășirea unui obstacol te face mult mai puternic și am realizat foarte multe lucruri și foarte multe lecții de viață la care poate că nici n-am avut timp să mă gândesc până acum. (…)

Nu pot să spun că m-am schimbat, doar am avut răgaz pentru mine. Am învățat foarte multe lucruri care cred că-mi vor fi de folos pentru viața care începe de astăzi înainte”, a declarat actrița.

Întrebată de gazdele emisiunii ce lecții a învățat anul acesta, Anca a completat: „Răbdare și nădejde. Încrederea în mine. Poate că înainte nu mă valorizam. Poate că nu eram atentă suficient la mine.

Întotdeauna am fost foarte atentă la cei din jurul meu. Să le satisfac toate nevoile și plăcerile. Pentru mine, viața însemna să-i fac fericiți pe cei din jurul meu. De dimineața până seara.

Poate am învățat să spun nu atunci când nu vreau să fac ceva. Ceea ce până acum nu am făcut. E un lucru important pe care mi l-am însușit. E bine să avem grijă și de noi. Și să nu avem așteptări.

Să spunem «asta e», să ne ridicăm și să ne gândim că fiecare zi poate fi o oportunitate pentru a învăța ceva, pentru a fi bun, pentru a iubi, pentru a oferi. (…) Asta e, nu ai încotro. Te ridici”, a încheiat.

Foto: Instagram / Facebook

Citește și:

Cum se simte fiica Alessandrei Stoicescu după infectarea cu noul coronavirus

Larisa Iordache, cea mai medaliată gimnastă româncă la Campionatele Europene. Ce mesaj a transmis sportiva

Pelle Alsing, toboșarul trupei Roxette, s-a stins din viață la 60 de ani

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter