Anca Serea, despre viața cu șase copii: „Destul de complicată, dar frumoasă”

De Adelina Duinea, pe

Anca Serea (40 de ani) este mama a șase copii. Prezentatoarea și solistul Adi Sînă (43 de ani) au doi fii și două fiice, Noah (8 ani), Ava (6 ani), Moise (4 ani) și Leah (1 an).

În trecut, Anca a fost căsătorită cu omul de afaceri Filip Poplingher, care, în urma luptei cu leucemia, s-a stins din viață la doar 36 de ani. Din mariajul cu acesta, Anca mai are doi copii, un fiu și o fiică, David (19 ani) și Sara (13 ani).

Anca Serea, despre viața cu șase copii: „Destul de complicată, dar frumoasă”

Recent, în mediul online, Anca a dezvăluit cum a reușit să crească șase copii atât de cuminți și ascultători. „Sunt deseori întrebată cum de am copii atât de cuminți, care mă ascultă.

Adevărul este că nu mi-am propus niciodată acest lucru. Faptul că David, Sarah, Noah, Ava, Moise și Leah se comportă astfel este pur și simplu o consecință firească a modului în care mă comport eu cu ei.

Întotdeauna am privit copiii, și nu doar pe ai mei, că pe niște persoane capabile să aibă trăiri, gânduri, sentimente, și nu ca pe niște ființe incapabile, cum observ de multe ori în jurul meu”, a scris Anca Serea pe Facebook.

„Copiii au mai multă putere de decizie și control decât înțelegem sau vrem să recunoaștem. Eu am ales să îi respect și să îi tratez exact cum mi-ar plăcea mie să fiu tratată.

Citește și:

Anca Serea a plecat în vacanță la Viena cu trenul. „Este un drum destul de greu”

Adrian Sînă a avut coronavirus: „Au fost două săptămâni grele și pentru mine și pentru Anca”

Anca Serea nu a avut mereu încredere în ea: „Puține persoane știu cum mă simțeam”

În plus, nu las să treacă nici măcar o zi în care să nu le spun cât de mult îi iubesc. Este extrem de important, din punctul meu de vedere, ca orice copil, pe lângă un confort material, să aibă parte în căminul său de siguranță și de foarte multă iubire.

Nu în ultimul rând, încerc să petrec cât mai mult timp alături de copii, un alt ingredient important pentru o relație reușită părinte-copil, timpul de calitate creator de amintiri memorabile”, a completat prezentatoarea TV.

Despre viața cu șase copii, Anca mai spunea în 2019 pentru Libertatea: „E destul de complicată, nu că nu ar fi fost cu 5… Destul de complicată, dar frumoasă. Foarte solicitantă, sunt praf de oboseală, dar e frumos. O am ajutor pe mama, fac echipă cu ea”.

„Am noroc că sunt copii buni, foarte ascultători și înțelegători, cu bun simț, empatici. Spre exemplu, dacă mă văd dormind pe canapea, ei merg pe vârfuri.

Adi, soțul meu, e implicat în măsura în care simte și poate. Nu am fost genul de soție care să implice foarte tare bărbatul. Nu e în firea mea”, mai spunea prezentatoarea TV în 2019, pentru Click!.

„Sunt însuflețită să am de șase ori mai multă putere. Ei sunt niște bucurii și niște motoare uriașe de a face bine. Nu am o schemă sau un secret.

Viața mi-a arătat că poate fi și mai grea, așa că eu acum nu fac decât să mă bucur și să trăiesc copilăria alături de ei”, a încheiat atunci.

Foto: Instagram; VIVA!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter