Adi Sînă și Anca Serea se mută într-o casă mai spațioasă. Cum arată noua vilă de 500 mii de euro

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 01 noiembrie 2021, 12:36

Anca Serea (40 de ani) și Adi Sînă (43 de ani) au decis să se mute într-o vilă mai spațioasă. Cei doi și cei șase copii – Noah , 8 ani; Ava, 6 ani; Moise, 4 ani și Leah, 2 ani și alți doi din fosta căsnicie a Ancăi cu omul de afaceri Filip Poplingher – David, 19 ani și Sara, 13 ani -,  se pregătesc să se mute în noua casă care, momentan, este în stadiul de renovare și mobilare. Vila achiziționată de solist și de prezentatoarea de televiziune valorează în jur de 500.000 de euro și se află în Pipera.

Cei doi spun că au decis să rămână în Pipera și pentru ca școlile la care învață copiii să fie mai aproape de casă. Adi și Anca s-au declarat foarte încântați de achiziția făcută și au prezentat fanilor noua locuință postând pe rețelele de socializare un clip video cu aceasta.

Citeşte şi: Prințul Harry, momente de intimitate cu un prezentator TV în timpul unei petreceri: „Mi-a dat o ‘ventuză’ pe buze!”

Citeşte şi: Ce religie are Anca Serea.”Toți mă întreabă dacă sunt sectantă pentru că am șase copii”

Citeşte şi: Răzvan Fodor: „Acasă, eu fac zacuscă și curat în baie. Nu știu să schimb roata mașinii”

Citeşte și: Cum și-a descoperit Bianca Brad cancerul la sân. „Nu am avut simptome!”

„Da, este adevărat, am schimbat locuința. De curând ne-am luat o casă în același cartier, în apropierea celei în care am locuit până acum. Aveam nevoie de spațiu, copiii au crescut, au crescut și nevoile. Deocamdată nu ne-am mutat, pentru că suntem în renovare și suntem în căutare de mobilă pentru căsuță. Cei mici sunt foarte entuziasmați, se adaptează foarte ușor cu noul loc, nu ne facem griji”, a spus Anca Serea, pentru click.ro.

Vila celor doi este amplasată într-o zonă foarte bună, are etaj și o curte foarte mare. Cuplul speră acum ca mutarea să se facă într-un timp cât mai scurt pentru ca ei să-și poată sărbători Crăciunul și Anul Nou în noua locuință.

De ce nu mai poate face Anca Serea copii

Anca și Adi au o familie frumoasă și numeroasă dar asta nu înseamnă că nu se mai gândesc să mai aducă pe lume și alți copii. Din păcate, Anca se confruntă cu unele probleme de sănătate și nu mai poate face un alt copil.

„Eu mă confrunt cu o anemie severă încă din tinerețe, dinainte să-l nasc pe David, de pe la 19 ani, când mi-am făcut și primele investigații din cauza unor menstruații abundente. Aveam amețeli frecvente, stare de slăbiciune. Eu nu am făcut tratamente susținute și nici cură de fier, decât în perioada sarcinilor sau când trebuia să nasc.

Cu trecerea timpului, cu nașterile multiple, starea asta de anemie s-a acutizat, dar niciodată nu a fost așa grav ca anul trecut (n.r. – 2020), erau doar momente izolate. Acum sunt ok, dar atunci aproape că am căzut din picioare. Mi-am făcut toate investigațiile: RMN, endoscopie, colonoscopie, tot ce se putea, pentru că medicilor nu le venea să creadă că pot să supraviețuiesc cu o valoare atât de mică a hemoglobinei, iar depozitul de fier era infim”,  a declarat Anca Serea, acum câteva luni, pentru OK! Magazine.

Vedeta de televiziune s-a declarat deschisă spre adopție: „Cred cu tărie că este cel mai frumos gest pe lume să salvezi viața unei mogâldețe care, fără vină, se află într-o situație pe care nimeni nu și-ar dori-o… Păstrez acest gând pentru mine deocamdată.”

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter