Anca Serea, la spital după ce i s-a făcut brusc rău. Ce i-au spus medicii

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 01 decembrie 2021, 13:48

Anca Serea (40 de ani) a ajuns de urgență la spital, în noaptea de marți spre miercuri, după ce s-a trezit din somn acuzând o stare de rău foarte accentuată. Soția lui Adi Sînă (43 de ani) a postat pe rețelele de socializare un mesaj de pe patul de spital în care a explicat ce i s-a întâmplat.

Vedeta s-a speriat foarte tare crezând, inițial, că are COVID-19, dar testele pe care le-a făcut i-au infirmat aceast gând.

,,Am avut amețeli foarte mari, nu-mi puteam ține ochii deschiși, m-a ajutat Adi să cobor din pat și să mă îmbrac. Inițial am crezut că am COVID… Am făcut două teste rapide negative, iar apoi am decis să mergem de urgență la spital. Am făcut multe investigații, perfuzii și azi sunt mult mai bine cu excepția somnului!”, a scris Anca Serea, pe pagina sa de Instagram.

Fanii Ancăi s-au alarmat la vederea pozelor cu ea pe patul de spital și i-au trimis o mulțime de mesaje pentru a afla cum se simte. Vedeta le-a răspuns că și-a revenit, iar după analize, medicii i-au recomandat să se odihnească. Anca Serea a mai avut probleme în trecut cu anemia, dar de data aceasta a spus că analizele la hemoglobină i-au ieșit bune.

“Din fericire, hemoglobina este cea mai bună de până acum, 12.6. Sunt pe tratament de anul trecut din august, analizele bune, CT bun. Urmează să fac și alte investigații – ORL, control vestibular, oftalmologic”, le-a spus Serea fanilor.

De ce nu mai poate Anca Serea să rămână însărcinată

Anca Serea are șase copii. Vedeta de televiziune și Adi Sînă au împreună doi fii și două fiice, Noah (8 ani), Ava (6 ani), Moise (4 ani) și Leah (2 an). Din fosta căsătorie cu omul de afaceri Filip Poplingher, Anca mai are doi copii –  David (19 ani) și Sara (13 ani).

Citeşte şi: Ce job are Naomi Hedman, logodnica lui Florin Ristei

Citeşte şi: Exclusiv! Olimpia Melinte dezvăluie sfatul primit de la bunica ei pentru o relație lungă. Actrița e împreună cu soțul ei din liceu!

Citeşte şi: Like Creața, detalii despre a doua sarcină: „M-am jucat de-a Dumnezeu fără să vreau”

Citeşte şi: Ce pensie are actrița Marilena Chelaru: „Cumpărăm mâncare doar când sunt reduceri!”

Prezentatoarea dezvăluia, în urmă cu câteva luni, că nu mai poate aduce pe lume un alt copil din cauza anemiei:

„N-aș mai putea să țin o sarcină, pentru că este bine-cunoscută anemia mea. Momentan nici nu am susținerea medicului, dacă ar fi să fie, dar în viitor nu se știe. Ne mai dorim copii.”

Cu toate acestea, Anca Serea s-a declarat deschisă la ideea de a adopta un copil.

„Cred cu tărie că este cel mai frumos gest pe lume să salvezi viața unei mogâldețe care, fără vină, se află într-o situație pe care nimeni nu și-ar dori-o… Păstrez acest gând pentru mine deocamdată”, mărturisea Anca în vara anului 2020.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter