Anca Serea, despre timpul petrecut în cuplu după 6 copii

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 29 septembrie 2021, 13:03

Anca Serea (40 de ani) este mama a șase copii. Prezentatoarea și solistul Adi Sînă (43 de ani) au doi fii și două fiice, Noah (8 ani), Ava (6 ani), Moise (4 ani) și Leah (2 an).

În trecut, Anca a fost căsătorită cu omul de afaceri Filip Poplingher, care, în urma luptei cu leucemia, s-a stins din viață la doar 36 de ani. Din mariajul cu acesta, Anca mai are doi copii, un fiu și o fiică, David (19 ani) și Sara (13 ani).

Anca Serea, despre timpul petrecut în cuplu după 6 copii

Recent, în mediul online, prezentatoarea de televiziune a vorbit despre cum reușește să petreacă timp în doi cu Adi, într-o familie ca a lor, cu mulți copii.

„Zilele acestea am petrecut mult timp în doi, alături de Adrian, și, pentru că multe persoane m-au întrebat, vă voi explica în continuare mai în detaliu. Chiar dacă poate v-am mai spus și în trecut, timpul petrecut în cuplu este deosebit de important deoarece menține o relație sănătoasă”, a scris Anca pe Instagram.

„Atunci când ai o familie, adică atunci când apar copiii, prioritățile se schimbă și ajungi, fără să vrei, prins într-o rutină obositoare între muncă și casă. Noi, în cuplu, ne alocăm în fiecare săptămână cel puțin o zi în care ieșim în oraș singuri și încercăm, pe cât posibil, să avem și câteva zile de vacanță în doi”, a continuat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Anca Serea a plecat în vacanță la Viena cu trenul. „Este un drum destul de greu”

Adrian Sînă a avut coronavirus: „Au fost două săptămâni grele și pentru mine și pentru Anca”

Anca Serea nu a avut mereu încredere în ea: „Puține persoane știu cum mă simțeam”

„Nu vă imaginați că este ușor, chiar dacă multe persoane își imaginează că am foarte multe ajutoare, adevărul este că doar mama uneori și bona Leei sunt cele care au grijă de copii. Însă cred că, dacă noi am reușit, și voi puteți reuși. Nu îmi imaginez că dețin rețetă fericirii în cuplu, dar știu că nu este suficient să spui unui om că îl iubești, trebuie să îi și arăți și să ai parte de momente de liniște și tandrețe cu acesta”, a încheiat.

„Este foarte important să-ți păstrezi viața de cuplu, viața intimă. Să fii activ în sensul acesta. Din păcate, femeile, în general, după ce devin mămici, își neglijează partenerii. Avem locușoarele noastre, avem casa destul de mare. Important este să-ți pui imaginația la bătaie! Deja patul este prea clasic. În biroul lui, printre discuri acolo”, mai spunea Anca Serea în trecut.

„Încerc, pe cât posibil, să îmi aglomerez doar câteva zile pe săptămână, pentru ca apoi să mă pot bucura alături de cei dragi de mai mult timp liber. Noi, fie după ce adorm copiii, fie dimineața devreme, reușim să ne întâlnim în dormitor”, a mai spus.

„Păstrăm cât mai multă liniște în momentele intime. Avem o saltea de calitate și un pat rezistent (..). Uneori mai pornim televizorul sau puțină muzică pentru a avea un fundal ambiental. Fundal care să ne ajute nu doar la eliminarea oricărui sunet suspicios, ci și la crearea unei atmosfere plăcute între noi”, a încheiat.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter