Anastasia Lazariuc a dezvăluit cum își menține silueta la 65 de ani: „Există reguli pe care trebuie să le știm” 

De Mădălina Manole, pe
Anastasia Lazariuc se pare că a descoperit secretul tinereții fără bătrânețe și spunem asta deoarece, la cei 65 de ani pe care-i poartă cu mândrie, arată impecabil și are o siluetă de invidiat.

Anastasia Lazariuc a fost dintotdeauna o femeie frumoasă și trecerea timpului nu a făcut altceva decât să-i potențeze calitățile cu care a fost înzestrată, însă și artista recunoaște că a urmat niște reguli stricte de la care nu s-a abătut niciodată: „Am fost invitată des la mese cu trei feluri de mâncare, dar de obicei îmi alegeam ce e mai potrivit pentru mine, adică un singur fel. De altfel, se spune că nu este bine să amesteci și așa e. Dacă la o singură masă, într-o oră, mănânci și felul unu și felul doi și desert, bietul stomac mestecă și mestecă sau se depune grăsime în stânga, în dreapta. Sigur că există niște reguli pe care trebuie să le știm și să fim conștienți că dacă mâncăm mult și alimente amestecate nu e bine deloc.” – a povestit Anastasia Lazariuc în cadrul emisiunii „Vorbește lumea” de la Pro Tv.

Anastasia Lazariuc a dezvăluit totodată că are o slăbiciune pentru mămăligă și că aceasta este aproape nelipsită din meniul său, ba mai mult susține că mămăliga este și responsabilă în mare parte pentru menținerea siluetei sale.

Sursă foto: Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter