Ce va face Anamaria Prodan cu tatuajul cu Laurențiu Reghecampf de pe umărul stâng

De Unica.ro, pe

Anamaria Prodan (49 de ani) și Laurențiu Reghecampf (46 de ani) s-au separat în vara anului 2021, după 13 ani de căsnicie. Impresara are tatuat pe umărul stâng portretul antrenorului alături de fiul lor, Laurențiu Junior (13 ani), și de fiicele ei din primul mariaj, Rebecca (23 de ani) și Sarah (22 de ani).

Ce va face Anamaria Prodan cu tatuajul cu Laurențiu Reghecampf de pe umărul stâng

În toamna anului trecut, în emisiunea „La Măruță”, despre tatuaj, Anamaria declara: „Așa va rămâne toată viața. O să trebuiască să-l fac pe Luca (n.red.: fiul lui Laurențiu din prima căsnicie)”.

Recent, însă, impresara s-a răzgândit. „La ce se întâmplă, la cât am mers prin țara asta și la felul în care râde lumea de el, crede-mă, săptămâna viitoare îmi fac un mare trandafir, frumos… Pe fața lui”, a declarat pentru Fanatik.

Laurențiu are tatuat pe antebrațul stâng numele Anamariei. Despre soarta respectivului tatuaj, antrenorul a declarat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”: „Nu am șters niciun tatuaj și nici nu m-am interesat de o clinică să le șterg. Mă gândesc să-mi mai fac un tatuaj, pentru că mai am un băiat. Mă gândesc să fac o poveste, ceva, dar în curând voi face 47 de ani și nu cred că mai este cazul. Mă gândesc. Deocamdată tatuajele rămân”.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Anamaria Prodan se consultă cu primul soț când ia decizii legate de Bebe, fiul ei cu Laurențiu Reghecampf

Cât îi costă pe Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf educația fiului lor. Bebe urmează o școală privată

Laurențiu Reghecampf, despre trecutul iubitei lui: „Foarte multe informații sunt false”

Se va căsători Laurențiu Reghecampf cu iubita lui, Corina? Cuplul are împreună un fiu, Liam

În aceeași emisiune, Laurențiu a insinuat că infidelitatea impresarei ar fi dus la despărțire. „Ați mai fi divorțat dacă nu ar fi existat episodul Alexa?”, a fost întrebat antrenorul Universitatea Craiova. „Nu”, a răspuns prompt.

În 2019, la finalul unui meci între Astra Giurgiu și FC Botoșani, Anamaria Prodan și Dan Alexa, pe atunci antrenorul Astra Giurgiu, au fost filmați având o discuție aprinsă. În timpul acesteia, impresara l-a lovit pe antrenor cu pumnul în față.

În același interviu, întrebat cine a înșelat primul, Laurențiu a declarat: „E greu de spus. Eu niciodată nu m-am gândit că Anamaria mă înșală. Nici acum nu pot să spun 100% că m-a înșelat, pentru că eu nu am prins-o. Doar am văzut acel gest, care mi s-a părut clar un gest între doi oameni care au ceva unul cu celălalt. Eu nu urmăresc persoana de lângă mine. Pe mine nu m-a filmat nimeni în public. Nu am înșelat-o și nu există nicio dovadă în această direcție”.

Laurențiu Reghecampf: „Nu regret nimic”

Pe 19 mai 2022, Laurențiu a devenit tată pentru a treia oară alături de iubita lui, Corina (30 de ani). Cuplul are un fiu, Liam. „Eu cred că am băgat divorțul cu o lună sau două înainte să rămână gravidă Corina. Nu a avut nicio legătură divorțul cu faptul că a rămas gravidă. Nu”, a mai spus Laurențiu.

„Nu regret nimic. Probabil ăsta îmi este destinul, așa a trebuit să fie. Sunt sigur că am rămas cu ceva bun din tot ceea ce mi s-a întâmplat în viață. Foarte multe lucruri am învățat. Probabil am învățat să fiu mai bun, în primul rând cu mine, dar și cu cei din jurul meu, să fiu mult mai deschis și să iubesc mult mai mult, pentru că viața este scurtă și n-avem nimic”, a completat.

„Altă dovadă de prostie și slăbiciune. El nu face față interviurilor, în primul rând. (…) El, de fapt, a spus adevărul aruncând cu ceva rău în alții. Nu a fost filmat? Păi cât m-am chinuit să nu dea pozele de prin păduri. Când țipam și mă luam în piept cu presa că nu e Reghecampf prin păduri, că mașina noastră nu este dată altor amante, ci că e dată la un prieten. M-am chinuit doi ani să ascund urmele urâte, să nu cumva să se facă de râs și să ne facă de râs și pe noi”, a declarat și Anamaria Prodan la Antena Stars, potrivit Spynews.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter