Anamaria Prodan și Silvana Peng, duel în replici acide

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 18 ianuarie 2022, 13:50

Silvana Peng, mama gimnastei Asiana Peng (21 de ani), a făcut recent o serie de declarații acide la adresa Anamariei Prodan. Asiana Peng formează din vara anului 2021 un cuplu cu fiul vitreg al Anamariei, Luca (20 de ani), fiul lui Laurențiu Reghecampf din primul mariaj cu Mariana Pfeiffer.

Anamaria Prodan și Silvana Peng, duel în replici acide

Anamaria și Laurențiu s-au separat în vara anului trecut, după un mariaj de 13 ani. Împreună au un fiu, Laurențiu Reghecampf Junior (13 ani). În prezent, antrenorul formează un cuplu cu o tânără care-l va face tată pentru a treia oară. Fiul perechii se va naște în primăvara anului acesta.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Zilele trecute, pentru Fanatik, Silvana Peng a oferit un interviu tăios la adresa antrenorului, criticându-i actuala relație, dar și partenera. Despre iubita acestuia, Silvana a spus: „S-a scris că îi merg afacerile fantastic cu China. (…) Mă tem că visează să se folosească de copiii mei (n.red.: Asiana și Răzvan Peng) și de soțul meu ca să se întâmple aceste lucruri. Or, în condițiile astea, poarta i se închide. (…) Să desparți o familie cred că e cel mai mare păcat pe lumea asta”.

„Îngrijorările doamnei Silvana nu au niciun temei. Asigur pe oricine că atât Luca, cât și ceilalți membri ai familiei noastre – eu, Corina – îi acordă Asianei și iubire, și respect. Aceste îngrijorări ale doamnei Silvana ar trebui, mai degrabă, să fie legate de faptul că a consimțit să facă jocul dezgustător al fostei mele soții. Că s-a asociat unei situații de familie care nu o privea pe domnia sa”, a replicat Laurențiu în mediul online, în dreptul unui selfie cu el, Corina, Asiana și Luca.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Laurențiu Reghecampf, atacat de fiica cea mare a Anamariei Prodan, Rebecca

Anamaria Prodan, declarații usturătoare despre Laurențiu Reghecampf: „Am muncit mult să-l fac cunoscut”

Anamaria Prodan, noi dezvăluiri despre declinul relației cu Laurențiu Reghecampf

Ulterior, întrebată dacă a vorbit vreodată cu Anamaria Prodan, Silvana a mai spus: „Cred că fuge. Îi e frică tare, o simt. Îi e frică, vă spun eu. Îi e frică tare să-și asume, fiindcă ea veșnic aruncă cu noroi, «amantele, femeile» și așa mai departe. Eu, citind mereu că Asiana este asociată cu această (n.red.: iubită a lui Laurențiu Reghecampf), «prieteniile, același oraș, una-i gimnastă, una nu știu ce e», am ajuns să cred că madame Prodan sau Tănase, cum o cheamă acum, confundă niște lucruri”.

„Mi-aș dori ca dânsa să facă distincție între gimnasta României, Asiana Peng, și frumoasele escorte, printre care se număra și ea în urmă cu 13 ani. Da, dânsa, în urmă cu 13 ani, era pe post de (n.red.: amantă). A uitat probabil că a despărțit o familie!”, a mai spus.

Anamaria Prodan: „Eu, ca mamă, nu-s de acord cu ce face Reghe!”

„Doamna Peng mă confundă! Probabil a stat în China și nu știe situația lui Reghe de acum 13 ani. Tăntălăul meu de soț urlă în gura mare că am învățat-o pe doamna Peng să-l facă de râs! Eu, ca mamă, nu-s de acord cu ce face Reghe! O fată crescută în cultura chinezească nu are cum să stea în lumea lui Reghe. Nu are cum să stea lângă așa ceva sau să fie asociată cu așa ceva”, a replicat Anamaria Prodan în mediul online.

„Mă sperie cumva faptul că din 13 în 13 ani unii consideră că e de despărțit și de luat de la capăt… (…) Eu nu condamn pe nimeni. Fiecare face ce crede de cuviință, dar aș prefera ca Luca să nu ia nimic negativ de la nimeni”, a mai declarat Silvana Peng.

Silvana Peng: „Fiecare are o karmă”

„Sper ca peste 13 ani să n-o văd plângând pe Asiana și eu să mor ca mama Marianei Pffeifer. Că dânsa așa a murit, aproape de data când a fost anunțată că, după 13 ani, s-a rupt relația dintre Mariana și Laurențiu. Atât de tare s-a frământat femeia aia, până a murit. Dar asta e, fiecare are o karmă, fiecare plătește bunele și relele”, a completat.

Atât de prima soție, Mariana, cât și de a doua, Anamaria, Laurențiu s-a separat după 13 ani de mariaj. Fiindcă s-a scris că a fost înșelată pentru că și ea, la rândul său, l-a despărțit pe Laurențiu de prima soție, impresara a explicat ce s-ar fi întâmplat între ea, antrenor și Mariana.

Mariana Pfeiffer: „Este o minciună faptul că eu, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan am stat la masă”

„Când m-am reîntâlnit cu Laurențiu Reghecampf și când am hotărât amândoi să mergem mai departe, pentru că ne pierduserăm în trecut, l-am întrebat ce legătură mai are cu soția sa. El mi-a spus că nu mai au niciun fel de legătură de doi ani, că dorm în camere separate. Nici momentul în care Luca a apărut nu i-a mai apropiat”, a declarat Anamaria Prodan pentru Pro Sport.

„Am invitat-o pe doamna Mariana Reghecampf la masă, unde a fost și Laurențiu, și i-am întrebat dacă își mai pot repara relația pentru a fi eu liniștită sufletește. Laurențiu a spus că nu se mai poate repara nimic, pentru că ruptura era de câțiva ani. În fața lui Dumnezeu eu stau dreaptă. Eu l-am susținut pe soțul meu mereu”, a continuat.

La rândul ei, Mariana a declarat pentru Cancan: „Este o minciună faptul că eu, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan am stat la masă și am discutat! La fel cum, de altfel, este o minciună și faptul că eu și Laurențiu eram despărțiți de doi ani când ei doi s-au întâlnit pentru prima dată. Anamaria Prodan a avut o relație pasageră cu Laurențiu încă de la începutul căsniciei mele, la aproape doi-trei ani după ce ne-am căsătorit. Minte că l-ar fi cunoscut înainte ca eu să mă căsătoresc cu el!”.

Foto: Facebook; Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter