Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, prima întâlnire după depunerea actelor de divorț

De Unica.ro, pe

Laurențiu Reghecampf (45 de ani) a depus actele de divorț de Anamaria Prodan (48 de ani) în octombrie 2021, după 13 ani de mariaj. În prezent, antrenorul formează un cuplu cu altcineva. Recent, Laurențiu și Anamaria s-au întâlnit pentru prima oară după ce antrenorul a depus actele de divorț.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, prima întâlnire după depunerea actelor de divorț

Fostul cuplu are împreună un fiu, Laurențiu Reghecampf Junior, în vârstă de 13 ani. Din primul mariaj cu fostul jucător de baschet Tiberiu Dumitrescu, Anamaria mai are două fiice, Rebecca (22 de ani) și Sarah (21 de ani).

La rândul său, din primul mariaj cu Mariana Pfeiffer, Laurențiu mai are un fiu, Luca (19 ani). Fostul cuplu a mai avut o fiică, Ana Lisa Cristina. La doar un an și o lună de la naștere, fetița s-a stins din viață din cauza unei malformații congenitale la inimă.

„Da, a fost la noi la Snagov. A fost un party de Halloween la care a participat și el. Am vorbit cu Laurențiu și am zis să facem cumva să închidem nebunia asta! Tot ce s-a întâmplat acum s-a vrut de foarte mulți ani. Probabil că Laurențiu nu realizează, dar va realiza în foarte scurt timp și când va realiza va fi jale pentru toată lumea, pentru că familia asta a fost indestructibilă”, a declarat Anamaria Prodan pentru Digi Sport.

„Acolo sus e cineva care va judeca și va da fiecăruia ceea ce merită. Când intri în biserică, pentru mine, sunt momente sfinte, momente unice. După ce stai așa, zâmbind, lângă toți copiii tăi și lângă soția ta, cu cununa pe cap și în fața lui Dumnezeu, și îți juri credință, după care să primești niște mesaje și telefoane și să pleci și să te ascunzi și să nu îți vezi copilul, și să faci ce a făcut Laurențiu Reghecampf n-am mai auzit pe nimeni să facă”, mai declara impresara la începutul lunii, în exclusivitate la Antena Stars.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Oana Zăvoranu, despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „N-am să fiu ipocrită”

Anamaria Prodan, mesaj public pentru Laurențiu Reghecampf: „Îmi doresc să se ridice, pentru că este în genunchi”

Monica Tatoiu, despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghcampf: „Un bărbat care a înșelat o dată, o are în sânge”

„Deocamdată avem sol de pace, dar deocamdată. Eu nu ameninț, eu mi-am atenționat soțul prin intermediul avocaților că, dacă nu oprește această porcărie și mizerie în presă unde eu nu vreau să intru, atunci vorbesc eu. Foarte rar (n.red. vorbește cu Laurențiu). Nu avem ce să comunicăm, el trebuie să înțeleagă că alegerile ieftine o să-l coste foarte scump și să se obișnuiască cu ideea”, a mai spus Anamaria Prodan.

Tot de curând, Anamaria a vorbit despre împăcare. „Astea sunt niște lucruri despre care la fel… niciodată nu spune niciodată. (…) De când am deschis ochii pe lumea asta, provenind dintr-o familie foarte lăudată, de învingători și de oameni foarte serioși, am vrut să apar în presă numai și numai cu realizări… niciodată în mocirlă. Și, în momentul ăsta, suntem trași cumva, fără voia noastră, în ceva oribil. De-aia încercăm să ieșim, să respiram aer curat și să uităm ceea ce se întâmplă”, a declarat Anamaria Prodan pentru România TV.

Întrebată ce se va întâmpla cu averea „Prodan-Reghecampf”, Anamaria a mai spus: „Averea pe care eu o am este moștenire de la mama mea. Laurențiu și-a luat fără acordul nostru părțile lui. În momentul acesta, noi rămânem cu tot, iar el rămâne cu ce a luat”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter