Prima reacție a lui Laurențiu Reghecampf despre divorțul de Anamaria Prodan

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 17 iunie 2021, 23:22

Anamaria Prodan (47 de ani) și Laurențiu Reghecampf (45 de ani) divorțează după 15 ani de căsnicie.

Dacă în urmă cu trei săptămâni, cei doi își reînoiau jurămintele, aniversând 15 ani de la momentul în care și-au spus, în mod oficial, „Da”, acum în presa mondenă au apărut zvonuri cum că Anamaria și Laurențiu nu mai formează un cuplu.

„15 ani de iubire fără margini, 15 ani de respect, 15 ani de fericire si împlinire mi-ai adus tu soțul meu de vis! Te iubesc fără limita! Cuvintele nu pot exprima dragostea ce ți-o port. Iubirea necondiționată pe care o simt față de tine… nu are limita! Nu exista ceva mai frumos decât tine …ești iubirea vieții mele! Nici viața nu este peste tine … ești mai frumos decat un răsărit de soare, ești mai frumos decat un vis frumos … Îi mulțumesc lui Dumnezeu ca mi te-a adus in viața!”, scria Anamaria Prodan, acum trei săptămâni pe pagina sa de Instagram.

Citeşte şi: Lora, adevăratul motiv pentru care a plecat de la „Vorbește lumea”

Citeşte şi: Meghan Markle și Prințul Harry sunt, de fapt, veri

Citeşte şi: Emily Ratajkowski, criticată dur pentru modul bizar în care își ține copilul în brațe

Citeşte şi: VIDEO Jennifer Lopez și Ben Affleck, primul sărut pasional în public după reîmpăcare

Lurențiu Reghemcamf a confirmat decizia divorțului, la scurt timp după apariția zvonurilor despărțirii lui de Anamaria Prodan.

„Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba de viaţa noastră privată, de copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc”, a spus Laurenţiu Reghecampf pentru pentru fanatik.ro.

Anamaria Prodan, despre zvonurile infidelităților lui Laurențiu Reghecampf

În ultimele luni s-a speculat că Reghecampf ar fi înșelat-o pe Anamaria Prodan. Impresara făcut câteva declarații legate de acele zvonuri, spunând că nu sunt adevărate.

„Zilele alea, când toată lumea scria despre soțul meu, au fost cumplite. Noi îl știm pe Laurențiu. Și toți prietenii noștri îl știu. Toți oamenii l-au îndrăgit pentru minunățiile pe care le-a creat, și în fotbal și în viața noastră de familie. El este soarele nostru. Omul ăsta nu merită să i se terfelească numele. A fost și este un bărbat exemplu. Este un tată minunat. La un moment dat cedezi. Și ca nevastă și ca fiică, fiu. Te gândești: «De ce?». Nu a făcut nimic rău nimănui! Nu a vorbit niciodată pe nimeni de rău. Laur a ajutat la fel de multă lume ca și mine. (…) Noi suntem o echipă foarte puternică de ani de zile. (…) Lumea încearcă să dezbine unde cred ei că e punctul slab”, a spus Anamaria Prodan la Antena Stars.

Prima reacție a lui Laurențiu Reghecampf despre divorțul de Anamaria Prodan

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au căsătorit în pe 14 iunie 2008, în Las Vegas. Impresara este mama a două fiice, Rebecca și Sarah, din mariajul cu fostul baschetbalist Tiberiu Dumitrescu, primul ei soț. Cu Reghemcamf are un fiu, Laurențiu sau Reghe Junior. Reghecampf mai are și el un fiu, Luca, din prima căsnicie.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter