Anamaria Prodan se consultă cu primul soț când ia decizii legate de Bebe, fiul ei cu Laurențiu Reghecampf

De Unica.ro, pe

Anamaria Prodan (49 de ani) și Laurențiu Reghecampf (46 de ani) s-au separat în vara anului trecut, după 13 ani de mariaj. Împreună au un fiu, Laurențiu Junior (13 ani), alintat Reghe Jr., Bebe sau Bebeto. Recent, impresara a dezvăluit că se consultă cu primul ei soț, fostul baschetbalist Tiberiu Dumitrescu, când ia decizii legate de Bebe. Anamaria și Tiberiu au două fiice, Rebecca (22 de ani) și Sarah (21 de ani).

Anamaria Prodan se consultă cu primul soț când ia decizii legate de Bebe, fiul ei cu Laurențiu Reghecampf

„Noi vorbim orice, luăm decizii chiar și pentru Bebe în ziua de azi. N-am cu cine, le iau cu Tibi, cu prietenii noștri și cu finii mei. Deci, un om cum puțini se nasc. (…) Eu îl iubesc și acum foarte tare pe Tibi și pe Irina, soția lui. În viața asta, dacă este ceva care nu merge, este păcat să ții doar pentru tine, pentru că este o dovadă cumplită de egoism. În lumea asta totul este trecător și trebuie să lași. Uite, noi l-am lăsat pe Reghecampf. Asta e viața lui, acolo poate el să stea, acolo se simte el bine, rămâi acolo”, a declarat Anamaria Prodan la Antena Stars, potrivit Spynews.

În prezent, Laurențiu formează un cuplu cu o tânără care-l va face tată pentru a treia oară. Corina (30 de ani) va da naștere unui fiu în primăvara anului acesta. Din prima căsnicie cu Mariana Pfeiffer, antrenorul mai are un fiu, Luca (21 de ani).

„Tibi este un bărbat puternic. A fost baschetbalist, provine dintr-o familie fabuloasă. (…) Cât de mult ai trage de cineva, dacă este o chestie limitată, nu poți niciodată mai mult”, a mai declarat impresara la Antena Stars.

„Tatăl fetelor mele, Tibi, este sufletul meu, este omul pe care mă bazez, poate, în momentul ăsta, cel mai mult. Înainte era după Laurențiu Reghecampf, acum este omul pe care, la orice oră din zi și din noapte, mă bazez. Mă sfătuiesc cu el și cu soția lui, care îmi este una dintre cele mai bune prietene, Irina. Fetița Irinei este și fetița mea. Pentru că noi așa suntem, o mare familie. Avem o relație extraordinară”, mai povestea Anamaria în ianuarie 2022, în podcastul „La Mijloc”.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Cât îi costă pe Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf educația fiului lor. Bebe urmează o școală privată

Anamaria Prodan, despre discuția de la Judecătorie dintre Laurențiu Reghecampf și fiul lor: „A țipat la Bebe”

Anamaria Prodan confirma în martie 2022 că are un nou iubit.

„Sunt, sincer, în cea mai bună perioadă a vieții. Mă simt bine eu, înăuntru, și se vede și pe afară, așa îmi zic toți prietenii, că întineresc. Trăiesc frumos, mă ocup de copii, mergem mai departe. Da, iubesc, dar eu sunt un om care iubește totul, să știi, și florile, și oamenii, și tot ce vrei. Dacă mă întrebi acum dacă am pe cineva în viața mea, am pe cineva în viața mea, dar niciodată nu o să mă vezi la braț cu acel cineva până nu am procesul gata”, a declarat Anamaria Prodan în emisiunea „Star Magazin”, de la Antena Stars.

Tot în martie, Anamaria s-a fotografiat cu un buchet imens de trandafiri albi. În descrierea imaginii, impresara a pus mai multe emoticoane: „❤️❤️❤️🙌🙏😍”. Pentru moment, nu este clar de la cine a primit buchetul. În februarie, Anamaria a lăsat să se înțeleagă că s-ar fi logodit. „Da, vreau, mulțumesc”, a scris în dreptul unei imagini în care poartă un inel cu diamante.

Foto: Libertatea.ro; Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter