Anamaria Prodan, prima reacție după ce Laurențiu Reghecampf a spus de ce au divorțat

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 27 mai 2022, 12:29

Anamaria Prodan (49 de ani) și Laurențiu Reghecampf (46 de ani) s-au separat în vara anului trecut, după 13 ani de mariaj. Invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, antrenorul a declarat că motivul despărțirii a fost infidelitatea impresarei.

Anamaria Prodan, prima reacție după ce Laurențiu Reghecampf a spus de ce au divorțat

„Ați mai fi divorțat dacă nu ar fi existat episodul Alexa?”, a fost întrebat antrenorul Universitatea Craiova. „Nu”, a a răspuns prompt.

În 2019, la finalul unui meci între Astra Giurgiu și FC Botoșani, Anamaria Prodan și Dan Alexa, pe atunci antrenorul Astra Giurgiu, au fost filmați având o discuție aprinsă. În timpul acesteia, impresara l-a lovit pe antrenor cu pumnul în față.

„Anamaria Prodan a muncit în această viață enorm și a adus plus valoare în fotbalul românesc! Stricăciunile au pălit lângă mine dacă nu a fost ceea ce trebuie, iar acești măreți au atins cerul lângă mine! Cred că deja se depășește limita bunului simț! Lăsați-l sau folosiți-l (căci nu își dau seama) pe Reghe să piară pe limba lui să declare tot ce dorește (că va plăti), iar dumneavoastră, care sunteți profesioniști, nu faceți speculații”, a scris Anamaria Prodan în mediul online.

„Copiii mei sunt mari și demni ca mama lor. Nu voi permite să-i umiliți, nu voi permite nimănui, începând de astăzi, să-mi denigreze numele construit greu în ani sau să-mi deranjeze și umilească băiețelul minor”, a completat împresara.

În februarie 2022, în podcastul „Acasă la Măruță”, Laurențiu a vorbit, printre multe altele, și despre incidentul dintre Anamaria și Alexa.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Anamaria Prodan se consultă cu primul soț când ia decizii legate de Bebe, fiul ei cu Laurențiu Reghecampf

Fiica cea mică a Anamariei Prodan, despre Laurențiu Reghecampf: „Îl așteptăm acasă”

Cât îi costă pe Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf educația fiului lor. Bebe urmează o școală privată

„Au fost niște discuții între mine și Anamaria. I-am cerut să potolească anumite ieșiri și chestii pe care le-a făcut. Nu a înțeles atunci, a zis că ea are o carieră și trebuie să muncească. I-am zis ok, eu te-am susținut întotdeauna, am fost de acord cu tot ce ai făcut. Te-am susținut și emoțional și financiar, dar ai întrecut o limită și nu e ok. Peste lucrurile alea eu nu am putut să trec. Eu nu am conflicte. Eu am spus și s-a terminat. Nu stau să mă cert. Despre cearta cu Alexa a fost vorba. Eu am tot respectul pentru Dan Alexa. Nu am vorbit niciodată cu el despre asta”, a explicat.

„Clar, m-a deranjat foarte tare. Îmi pare rău că nu am luat decizia atunci (n.red.: de a divorța). Am suferit, sincer. Dacă mă întrebi de episodul ăla, da, rău de tot. Rău m-a făcut să sufăr. Nu mi-aș fi închipuit niciodată că Anamaria ar fi putut să facă așa ceva. Nu mi-aș fi închipuit să-i dea un pumn în gură unuia. A fost un șoc. Alexa merită să fie iertat de toate, pentru că nu a avut reacție, a fost gentleman, sincer. Alt bărbat cred că avea o reacție. Am mai vorbit de vreo 2-3 ori, profesional. Despre subiectul ăsta niciodată și nici nu vreau”, a completat.

Anamaria și Laurențiu au împreună un fiu, Laurențiu Junior (13 ani), alintat Reghe Jr., Bebe sau Bebeto. Pe 19 mai 2022, antrenorul a devenit tatăl unui al treilea fiu, Liam, alături de iubita lui, Corina (30 de ani). Din prima căsnicie cu Mariana Pfeiffer, antrenorul mai are un fiu, Luca (21 de ani). La rândul ei, din primul mariaj cu fostul baschetbalist Tiberiu Dumitrescu, Anamaria are două fiice, Rebecca (23 de ani) și Sarah (22 de ani).

Foto: Instagram; Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter