Anamaria Prodan, reacție după acuzațiile Silvanei Peng la adresa lui Laurențiu Reghecampf

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 17 ianuarie 2022, 17:54

Războiul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf continuă. Fostul cuplu s-a separat în vara anului 2021, după 13 ani de mariaj. Primul termen de judecată al divorțului este pe 7 februarie 2022.

Anamaria Prodan, reacție după acuzațiile Silvanei Peng la adresa lui Laurențiu Reghecampf

CONȚINUT VIDEO UNICA

Laurențiu Reghecampf va deveni tată pentru a treia oară în primăvara anului acesta. Iubita antrenorului, Corina, este însărcinată cu un băiețel. În mediul online, Laurențiu a publicat videoclipul uneia dintre ecografiile partenerei sale de viață. „#putere #reghecampf #duminicăfericită”, a scris antrenorul în descrierea filmării.

Laurențiu mai are doi fii, Luca (19 ani), din primul mariaj cu Mariana Pfeiffer, și Laurențiu Junior (13 ani), din al doilea mariaj cu Anamaria Prodan.

La scurt timp de la postarea antrenorului, Anamaria a reacționat. „(n.red.: Corina) nu are nicio vină pentru mascarada lui Reghecampf. Ca multe alte fete, caută un loc cald și o familie! O felicităm pentru îngerașul din burtică și ne rugăm pentru el, să nu pățească ce a pățit Reghe Jr. cu tatăl lui”, a scris prezentatoarea TV pe Instagram.

Potrivit Anamariei, Laurențiu ar refuza să-și vadă fiul cel mic. „Știm ce născocește soțul meu. Ne-am obișnuit să vorbească urât despre noi în oraș, să ne blameze, să dea vina pe noi pentru trecutul (n.red.: Corinei), să amenințe prietenii comuni! Nu judecăm pe nimeni, căci viața (n.red.: Corinei) nu este problema noastră, a familiei. Dreptul la liberă exprimare însă o să-l folosim mereu”, a completat.

Silvana Peng: „Să desparți o familie cred că e cel mai mare păcat pe lumea asta”

Fiul cel mare al lui Laurențiu, Luca, formează din vara anului 2021 un cuplu cu sportiva Asiana Peng. Recent, pentru Fanatik, mama sportivei, Silvana Peng, a oferit un interviu tăios la adresa antrenorului, criticându-i actuala relație, dar și partenera.

Despre iubita antrenorului, Silvana a spus: „S-a scris că îi merg afacerile fantastic cu China. (…) Mă tem că visează să se folosească de copiii mei (n.red.: Asiana și Răzvan Peng) și de soțul meu ca să se întâmple aceste lucruri. Or, în condițiile astea, poarta i se închide. (…) Să desparți o familie cred că e cel mai mare păcat pe lumea asta”.

„Îngrijorările doamnei Silvana nu au niciun temei. Asigur pe oricine că atât Luca, cât și ceilalți membri ai familiei noastre – eu, Corina – îi acordă Asianei și iubire, și respect. Aceste îngrijorări ale doamnei Silvana ar trebui, mai degrabă, să fie legate de faptul că a consimțit să facă jocul dezgustător al fostei mele soții. Că s-a asociat unei situații de familie care nu o privea pe domnia sa”, a replicat Laurențiu în mediul online, în dreptul unui selfie cu el, Corina, Asiana și Luca.

Ulterior, Anamaria Prodan a reacționat: „Nu o cunosc pe doamna SILVANA PENG, cuscra domnului Reghe, și nu am vorbit niciodată cu dânsa. Știe, ca mamă probabil, cu cine are de-a face. Repet! Mesajul este poate șoc pentru Reghe! Nu (n.red.: Corina) are vina pentru situația macabră în care se află el! Este doar vina domniei sale!”.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Anamaria Prodan, detalii despre ultimele luni din mariajul cu Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan, declarații usturătoare despre Laurențiu Reghecampf: „Am muncit mult să-l fac cunoscut”

Anamaria Prodan, despre Laurențiu Reghecampf: „A greșit teribil”

„Dacă nu era (n.red.: Corina), era alta. Cum au mai fost multe. Problemele lui Reghe le vedeți azi. Vedeți ce bine se descurcă ca antrenor. Vă dați seama ce impresie au jucătorii despre el. Ce exemplu demn de urmat este el. Faptul că nu are treabă cu fotbalul de cam multă vreme, că-i pleacă oamenii din staff, că are activități mass media!”, a continuat.

„Rușinea țării, cum îl numesc cei de acasă și băiatul lui cel mic, pe care îl înregistrează si forțează să facă poze pentru a le posta pe Instagram… poze făcute cu forța să dovedească oare ce în proces :)! Problema lui Reghecampf este mare. Nu înțelege că cel mai simplu este să înapoieze ce a furat familiei și să dispară forever”, a mai scris.

Anamaria susține că Laurențiu ar fi furat o parte din banii moșteniți de ea de la mama ei, artista Ionela Prodan, care s-a stins din viață în aprilie 2018.

Într-o altă postare, impresara insistă că nu o cunoaște pe mama Asianei Peng și că nu și-a „învrăjbit” copiii, pe Laurențiu Jr. și pe fiicele sale din primul mariaj, Rebecca și Sarah, împotriva antrenorului, după ce aceștia din urmă au făcut o serie de declarații acide la adresa antrenorului. „Copiii au reacționat firesc când au realizat teatrul jucat de Reghe de ani”, a mai scris Anamaria.

Anamaria Prodan: „Jocurile dezgustătoare despre care vorbește Reghe sunt făcute chiar de către el”

„Am încercat să-l rog pe Reghe să divorțăm fără scandal, cu condiția să dea ce a furat înapoi, dar se pare că-s toate vândute deja, încasați și mâncați banii de mult”, a adăugat prezentatoarea TV. Anamaria a criticat, totodată, decizia lui Laurențiu de a publica în mediul online o fotografie în care apar atât Asiana, cât și iubita lui, Corina.

„Ca să dai asemenea mesaj, să postezi asemenea poză, când cuscra ta, doamna PENG, este supărată și înfricoșată de tine și de acțiunile tale, asocierea copiilor doamnei PENG cu (n.red.: Corina în afaceri) denotă nebunie! Să asmuți, practic, o fetiță împotriva propriei mame, să postezi ostentativ poza cu Asiana, când mama ei e supărată. Să insinuezi că soția ta are ceva de-a face cu povestea asta… este tot nebunie”, a mai scris Anamaria Prodan.

„Ca „bărbat și tata” ai datoria, măi Reghe, să împaci mama cu fiica, nu să insinuezi și să mimezi dragostea. (…) Respect față de cuscra ta nu ai, față de familia Asianei nu ai, față de familia ta nu ai, față de copiii tăi nu ai!!! Dar! Ești supărat și îți ameninți prietenii, soția, că îi trimiți la închisoare pe toți”, a continuat.

„Jocurile dezgustătoare despre care vorbește Reghe sunt făcute chiar de către el. Nu mai distruge altă familie. Lasă-i familia Asianei liniștită în armonie! Armonie probabil terminată de când ai apărut. Rușine să-ți fie că dai mesaje urâte fetelor tale (n.red.: vitrege, fiicele impresarei din prima ei căsnicie), că-ți blochezi copiii și le vorbești urât. Se întoarce mereu bumerangul…”, a încheiat.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter