Anamaria Prodan, primele declarații despre divorț: „Mi-am apărat familia cu prețul vieții”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 12 octombrie 2021, 12:28

Laurențiu Reghecampf (45 de ani) a depus actele de divorț de Anamaria Prodan (48 de ani), după un mariaj de 13 ani. Fostul cuplu are împreună un fiu, Laurențiu sau Reghe Junior, în vârstă de 13 ani.

Anamaria Prodan, primele declarații despre divorț: „Toată familia este puțin bulversată”

„Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Am depus actele de divorț, la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată”, a spus Laurențiu Reghecampf, potrivit Cancan.ro.

După mesajul publicat de tatăl lui, adolescentul a publicat pe Instagram o fotografie cu el și cu antrenorul în dreptul căreia a scris: „Ai murit pentru mine pentru totdeauna”. Ulterior, Reghe Junior a postat aceeași imagine la story, de această dată cu mesajul: „Ai murit pentru noi forever”. A doua zi, adolescentul a spus că i s-a spart contul de Instagram și că nimic din ceea ce a postat nu i-a aparținut.

„Suferă cel mai tare pentru că nu prea își vede tatăl, nu prea poate să dea de el”, a declarat Anamaria Prodan despre reacția fiului ei, în emisiunea „La Măruță”.

„El este tatăl copilului meu, niciodată n-am să vorbesc urât despre tatăl copilului meu, este ca și cum aș vorbit urât despre mine și despre copiii mei. Poate, de-a lungul vieții, am făcut niște greșeli și n-am fost atentă, dar promit că le repar. Cât de mult am să pot, am să lupt ca să nu simtă copiii mei nenorocirea asta, să meargă și să crească demni, exact așa cum i-am învățat, oricât de mari și de grele ar fi nenorocirile”, a mai spus.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Presupusa amantă a lui Laurențiu Reghecampf, în conflict cu Antonia. Cui i-a făcut tânăra avansuri

Anamaria Prodan a răspuns speculațiilor că Laurențiu Reghecampf a înșelat-o

Cum a început povestea de dragoste dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan

„Lăsăm legea să-și spună cuvântul, și avocații, să vedem cine vrea, ce vrea. Cumva, și noi aflăm foarte multe lucruri din presă. Nu știm exact care este adevărul, într-o zi este un adevăr, în alta e alt adevăr. Dac-ar fi să o iau de la capăt și să am încredere în soțul meu și să-i dau absolut totul pe mână, așa face la fel”, a continuat.

„Nimeni pe pământul ăsta nu se poate gândi că cineva în care ai crezut poate să-ți facă rău, cineva cu care ai copii sau cineva care este soarele vieții pentru familia lui. O să văd, o să descurc lucrurile și atunci am să pot da o declarație oficială”, a completat.

„Întotdeauna mi-am apărat familia cu prețul vieții și cu prețul prieteniilor distruse tocmai pentru a arăta că nimeni nu-mi atinge soțul sau familia. Am văzut și noi aseară declarația soțului, ne-a citit-o un prieten drag în direct. Sinceră să fiu, niciodată n-am știut care este adevărul, nici în momentul de față. Toată familia este puțin bulversată”, a încheiat.

Anamaria și Laurențiu au aniversat 13 ani de mariaj pe 14 iunie 2021. Deși se cunoșteau încă din copilărie și mai formaseră un cuplu în trecut, Anamaria și Laurențiu au redevenit un cuplu în anul 2008, după ce amândoi au divorțat de foștii lor parteneri de viață.

Între anii 1998 și 2007, Anamaria a fost căsătorită cu fostul jucător de baschet Tiberiu Dumitrescu. Din mariajul cu acesta, impresara are două fiice, Rebecca (22 de ani) și Sarah (21 de ani).

Din 1994 până în 2008, Laurențiu a fost căsătorit cu Mariana Boldea, acum Pfeiffer. Din mariajul cu aceasta, antrenorul de fotbal are un fiu, Luca (19 ani). Luca, Mariana și actualul ei partener de viață locuiesc acum în Germania.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter