Anamaria Prodan, primele declarații de la procesul de divorț

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 05 aprilie 2022, 11:40

Anamaria Prodan (49 de ani) și Laurențiu Reghecampf (46 de ani) s-au întâlnit pe 4 aprilie la tribunal, pentru al doilea termen al divorțului. Impresara și antrenorul s-au separat în vara anului 2021, după 13 ani de mariaj.

Anamaria Prodan, primele declarații de la procesul de divorț

„Astăzi, am cerut să găsim o variantă, dacă putem, să divorțăm la notar, pentru că ne dorim să închidem circul ăsta. Avocatul ia banii, avocatul vrea procese multe, e normal. El nu se pricepe deloc. Eu, ca absolventă de Drept, îi spun: «Vezi că te păcălește, vezi că nu e bine». Partajul trebuie făcut, dar el nu vrea să meargă la notar pentru că știe că vine partajul. Acolo trebuie să vorbești, dar, cum el nu are nimic, e greu să facem la notar”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit Spynews.

Anamaria a venit însoțită de fiul ei și al antrenorului, Laurențiu Junior (13 ani), cunoscut drept Reghe Jr., Bebe sau Bebeto, și de fiica cea mică din primul mariaj, Sarah Dumitrescu (21 de ani). Tot din primul mariaj, Anamaria mai are o fiică, Rebecca (22 de ani).

„Noi îl cunoaștem foarte bine, e într-o gaură prea adâncă. Își va da seama de lucrurile acestea, dar va fi foarte târziu. Noi știm că o să i se facă dor, n-are cum să nu ne iubească. Nici noi nu putem spune că nu-l iubim, el a fost soarele familiei noastre. Îi e foarte teamă. Nu pot să cred că, după aproape 14 ani, nu își mai iubește copilul. Sau pe ele (n.red.: fetele) nu le mai iubește. Nu și-a dat seama, probabil, de trecutul iubitei. Noi suntem supărați, siderați. (…) Am muncit prea mult ca Laurențiu să ajungă așa”, a mai declarat Anamaria Prodan, înainte de a intra în judecătorie.

Laurențiu a venit însoțit de fiul său din primul mariaj, Luca Reghecampf (21 de ani).

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ce relație are Anamaria Prodan cu primul soț, Tibi Dumitrescu, la aproape 15 ani de la divorț

Anamaria Prodan, declarații usturătoare despre Laurențiu Reghecampf: „Am muncit mult să-l fac cunoscut”

Anamaria Prodan, despre Laurențiu Reghecampf: „A greșit teribil”

„Luca, după ce l-a chemat la el, nu a mai venit să ne vadă. El toată viața va fi băiețelul meu, eu l-am crescut de la 4 ani. Luca nu are foarte mult curaj, dar noi știm ce relație avem cu Luca, noi știm absolut tot. Lumea trebuie să știe că această căsnicie minunată s-a dărâmat din cauza prostiilor pe care le-a făcut. Trebuie să aducă ceea ce ne aparține. Eu sunt mamă și am trei copii, cu Luca patru. El, dacă e tată și e puternic, ar trebui să lase mai mult decât jumătate, că așa face un tată adevărat. Dacă nu vrea la notar, ce să zic. Nici nu îl interesează, putem să murim, putem să facem orice”, a mai spus Anamaria Prodan.

În primăvara aceasta, Laurențiu va deveni tată pentru a treia oară. Iubita lui, Corina (30 de ani), va da naștere unui băiețel.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter