Anamaria Prodan, mesaj public pentru Laurențiu Reghecampf: „Îmi doresc să se ridice, pentru că este în genunchi”

De Unica.ro, pe

Anamaria Prodan (48 de ani) și Laurențiu Reghecampf (45 de ani) s-au separat după un mariaj de 13 ani. Împreună au un fiu, Laurențiu Reghecampf Junior, în vârstă de 13 ani. Din primul mariaj cu fostul jucător de baschet Tiberiu Dumitrescu, Anamaria mai are două fiice, Rebecca (22 de ani) și Sarah (21 de ani).

La rândul său, din primul mariaj cu Mariana Pfeiffer, Laurențiu mai are un fiu, Luca (19 ani). Fostul cuplu a mai avut o fiică, Ana Lisa Cristina. La doar un an și o lună de la naștere, fetița s-a stins din viață din cauza unei malformații congenitale la inimă.

Anamaria Prodan, mesaj public pentru Laurențiu Reghecampf: „Îmi doresc să se ridice, pentru că este în genunchi”

Amanta lui Laurențiu ar fi în prezent însărcinată cu al treilea copil al antrenorului. Invitată în platoul emisiunii „La Măruță”, Anamaria Prodan i-a transmis un mesaj public fostului ei partener de viață. „Eu sunt un om foarte sensibil, nu sunt Anamaria Prodan bătăușa, acela este modul meu de a mă apăra”, a declarat Anamaria.

„Dacă nu ar fi fost o dragoste atât de mare la mijloc, între noi doi (n.red.: Laurențiu Junior), ar fi devenit dușmanul meu cel mai mare. Nu poți să lași pe cineva să apară cu declarații în ziare despre iubire, ține de moralitate (n.red.: referitor la declarațiile amantei lui Reghe)”, a mai spus.

„Când greșești de foarte multe ori în viață și faci aceeași greșeală și lași copiii și familia și nu te interesează și exiști doar tu pe Pământ, Dumnezeu nu te ajută. Eu și copiii vibrăm sus. Îmi doresc să se ridice, pentru că este în genunchi, să se ridice, să meargă mai departe”, a adăugat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Carmen Harra, despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „Anamaria își va găsi un partener mai tânăr”

Monica Tatoiu, despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghcampf: „Un bărbat care a înșelat o dată, o are în sânge”

Anamaria Prodan, declarație oficială privind divorțul de Laurențiu Reghecampf: „Nu am să-mi lovesc soțul niciodată”

„Să ducă munca mea și a încă familiei lui mai departe. Să arate tuturor că ceea ce s-a întâmplat a fost un accident și, dacă îl ajută Dumnezeu să facă o familie cu domnișoara asta, să facă un copil, să nu repete greșeala asta. Deja a treia oară e foarte mult pentru oricine. Eu n-am nevoie de nimeni și de nimic”, a continuat.

„Cred că niciodată nu trebuia să se ajungă aici. Te doare pe tine, străin, când vezi un copil plângând. Dar pe mine ca mamă? Vreau să-și vadă copilul, să stea lângă el, să participe la absolut tot. Dai bani copilului? N-am nevoie, îi dau eu. Lăsând gluma la o parte, eu vorbesc foarte mult cu el și-mi doresc să-i fie bine”, a completat.

Anamaria are pe unul dintre umeri un tatuaj cu Laurențiu și copiii ei, Laurențiu Junior, Rebecca și Sarah. „Așa va rămâne toată viața. O să trebuiască să-l fac pe Luca”, a spus vedeta TV despre tatuaj.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter