Fiul Anamariei Prodan și al lui Laurențiu Reghecampf, primele declarații după audierea de la Judecătoria Buftea

De Unica.ro, pe

Laurențiu Junior (13 ani), fiul Anamariei Prodan (49 de ani) și al lui Laurențiu Reghecampf (46 de ani), a fost audiat la Judecătoria Buftea pentru a i se stabili custodia. Impresara și antrenorul s-au separat în vara anului 2021, după 13 ani de căsnicie.

La Judecătorie, Laurențiu Junior, alintat Reghe Jr., Bebe sau Bebeto, a fost însoțit de sora lui mai mare, Sarah (22 de ani). Din prima căsnicie cu fostul jucător de baschet Tiberiu Dumitrescu, Anamaria are două fiice, pe Sarah și Rebecca (23 de ani).

Fiul Anamariei Prodan și al lui Laurențiu Reghecampf, primele declarații după audierea de la Judecătoria Buftea

Aflată în Abu Dhabi, Anamaria nu s-a putut prezenta la Judecătorie. În sală au intrat doar Bebe, alături de avocatul mamei sale și de judecător.

„A fost bine. Noi mereu trecem peste perioadele tensionate și dificile. Mama e în Abu Dhabi. Am vorbit cu ea înainte de audieri și mi-a zis să zic ce am de zis și să nu mint”, a declarat Bebe, într-o emisiune TV, potrivit Spynews.

Adolescentul a mai declarat că antrenorul nu a încercat să-l contacteze.

„Nu am mai vorbit cu tatăl meu, nu a încercat să mă contacteze”, a spus.

Cu toate acestea, în aceeași emisiune, Laurențiu a declarat că i-a oferit lui Bebe o pereche de încălțăminte cadou de Ziua Copilului, relatează Spynews.

„Nu comentez că îmi e rușine de rușinea lui. Pentru noi, am mai zis: A murit! (…) Este păcatul lui, căci își târăște copilul în așa ceva. Dumnezeu îi va da exact ce trebuie. Și-a părăsit și batjocorit fiecare copil și familie”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Click!.

Din primul mariaj cu Mariana Pfeiffer, stabilită acum în Germania, antrenorul mai are un fiu, Luca Reghecampf, în vârstă de 21 de ani. Din aceeași căsnicie, Laurențiu a mai avut o fiică, Ana Lisa Cristina, care s-a stins din viață la doar un an, din cauza unei malformații congenitale la inimă.

Cu doar câteva zile în urmă, pe 19 mai 2022, antrenorul Universitatea Craiova a devenit tatăl unui al treilea fiu, Liam, alături de actuala iubită, Corina Caciuc (30 de ani).

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ce relație are Anamaria Prodan cu primul soț, Tibi Dumitrescu, la aproape 15 ani de la divorț

Anamaria Prodan, despre discuția de la Judecătorie dintre Laurențiu Reghecampf și fiul lor: „A țipat la Bebe”

Cât îi costă pe Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf educația fiului lor. Bebe urmează o școală privată

Laurențiu își dorește ca Bebe să locuiască în continuare cu mama lui, însă să fie stabilit un program de vizite.

„Am stat 4 ani în Emirate cu Luca și Bebe, amândoi fiind la școală acolo. Luca a terminat liceul în Emirate, iar acum este la facultate în București. Pe Bebe l-am înscris la Școala Americană. Eu nu am fost plecat din țară fără ca Bebe să fie cu mine. A fost la școală și în Arabia Saudită, a fost cu minte peste tot. A stat numai lângă mine”, a explicat Laurențiu Reghecampf în februarie 2022, în podcastul „Acasă la Măruță”.

„Relația mea cu el este foarte bună, dar, din cauza acestui conflict dintre mine și Anamaria și a faptului că ea a hotărât să facă publice foarte multe lucruri, el suferă. A intervenit puțin o răceală, dar nu pentru că nu avem o relație. A intervenit pentru că Bebe a fost crescut de mine să-și iubească mama indiferent de ceea ce se întâmplă, să-i ia apărarea și să o ajute în toate momentele din viața ei. Normal că simte ceva când Ana vine la el cu temperamentul ei. Eu întotdeauna i-am spus să nu-l mai bage în discuțiile astea pentru să suferă”, a mai spus.

Laurențiu Reghecampf: „N-avem nevoie să implicăm copiii”

„Pe parcurs, el o să vadă lucrurile altfel, crește, și atunci o să fie rău pentru ea. Eu nu i-am spus lui niciodată problemele mele personale cu Ana. El este un copil, trebuie să crească, să fie educat, să facă școală, fotbal, ce vrea el. N-avem nevoie să implicăm copiii, ei trebuie să fie în afara acestor probleme”, a completat.

„Toți copiii au văzut că au fost anumite momente în care am fost împreună și anumite evenimente nu au fost ok. Și-au dat seama că s-a întâmplat ceva. Am vorbit cu Bebe de câteva ori, doar că el nu înțelege și nu vreau să-l implic. El întotdeauna vede altceva, e normal, vrea să-i vadă pe mama și pe tata împreună. Mi-e dor de el, l-am văzut la un meci, am mers tot timpul la antrenamentele lui. Am evitat să merg acasă la Snagov. I-am lăsat casa Anamariei”, a mai spus.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter