Anamaria Prodan l-a iertat pe Laurențiu Reghecampf. Ce i-a cerut impresara antrenorului

De Unica.ro, pe

Anamaria Prodan (49 de ani) și Laurențiu Reghecampf (46 de ani) s-au separat în 2021, după 13 ani de căsnicie. Antrenorul a părăsit-o pe impresară pentru actuala iubită, care-l va face anul acesta tată de băiat pentru a treia oară.

Anamaria Prodan l-a iertat pe Laurențiu Reghecampf. Ce i-a cerut impresara antrenorului

Laurențiu mai are doi fii, Luca (21 de ani), din prima căsnicie cu Mariana Pfeiffer, și Laurențiu Junior (13 ani), alintat Reghe Jr., Bebe sau Bebeto, din fostul mariaj cu Anamaria. Antrenorul și Mariana au mai avut o fiică, Ana Lisa Cristina, care s-a stins din viață la doar un an, din cauza unei malformații congenitale la inimă.

La rândul ei, din prima căsnicie cu fostul baschetbalist Tibi Dumitrescu, Anamaria mai are două fiice, Rebecca (23 de ani) și Sarah (22 de ani)

„Sper ca săptămâna asta să închid. L-am rugat foarte tare, și prin avocați și eu. Am vorbit cu Laurențiu, a vorbit și Bebe. Chiar ne dorim foarte tare să divorțăm. Eu îmi doresc foarte tare. Așa e frumos și pentru el, că îi vine alt copil și e normal să fie un bărbat liber când îi vine copilul, iar eu e normal să fiu liberă pentru că nu eu am ales drumul ăsta, l-a ales Laurențiu. Atunci, cel mai frumos e fiecare să-și vadă de viață și să meargă mai departe”, a spus Anamaria Prodan la Antena Stars, potrivit Spynews.

„Eu întotdeauna vorbesc civilizat. Am nervi, normal, pentru că vreau să scap. E timpul să merg mai departe și să nu mai stau legată de Reghecampf, scandaluri și mitocănii. Vreau să fie o femeie liberă, să-și înceapă viața, să-și înceapă o relație calumea. Copiii mei la fel își doresc, să nu mai fie asociați de fiecare dată”, a completat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ce relație are Anamaria Prodan cu primul soț, Tibi Dumitrescu, la aproape 15 ani de la divorț

Anamaria Prodan, despre discuția de la Judecătorie dintre Laurențiu Reghecampf și fiul lor: „A țipat la Bebe”

Cât îi costă pe Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf educația fiului lor. Bebe urmează o școală privată

„Suntem doi oameni care s-au iubit cândva extraordinar. Suntem doi oameni care au construit un imperiu, pe care l-au și dărâmat sau, mă rog, Laur l-a dărâmat cu ajutorul altor persoane. Eu o să fac în continuare bani, pentru că toată viața am făcut singură, nu m-a ajutat nimeni vreodată pe pământ. Toată viața am ridicat oamenii de lângă mine și bărbatul. Chiar și următorul, dacă nu va fi mai puternic decât mine, o să-l ridic tot eu, că așa e firesc în viață”, a mai spus Anamaria Prodan.

„N-am apucat să vorbim (n.red.: despre procese). Eram pe picior de plecare. Nu știa unde mergem, l-am anunțat. Voia să știe unde mergem, atâta tot. Cred că e firesc să știe despre noi și noi despre el, în limita bunului simț, căci suntem doi oameni care au un copil. Cumva, pe viață trebuie să știe unul de celălalt, e firesc. Trebuie să ducem mai departe un copil minor. L-am iertat, e Paștele, sunt așa de liniștită. Cel mai frumos lucru și măreț pe care l-am învățat în viața mea a fost să iert. Atunci când poți să ierți ești un om împlinit, un om care nu a trecut degeaba prin lume. Eu când greșesc spun mereu «iartă-mă» tuturor”, a mai zis Anamaria Prodan.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter