Anamaria Prodan îi dă dreptate Marianei Pfeiffer, prima soție a lui Laurențiu Reghecampf

De Unica.ro, pe

Anamaria Prodan (49 de ani) și Laurențiu Reghecampf (46 de ani) s-au separat în vara anului trecut, după 13 ani de mariaj. În 2008, tot după 13 ani de mariaj, Laurențiu se despărțea de prima soție, Mariana Pfeiffer, pentru Anamaria. În prezent, antrenorul formează un cuplu cu o tânără care-l va face tată pentru a treia oară. Corina (30 de ani) va da naștere unui băiat în primăvara anului acesta.

Laurențiu mai are doi fii, Luca Reghecampf (20 de ani), din căsnicia cu Mariana, și Laurențiu Reghecampf Junior (13 ani), alintat Bebe sau Bebeto, din căsnicia cu Anamaria. La momentul despărțirii de Mariana, Anamaria era însărcinată cu Bebe, așa cum acum, Corina este însărcinată cu al treilea fiu al antrenorului.

Anamaria Prodan îi dă dreptate Marianei Pfeiffer, prima soție a lui Laurențiu Reghecampf

După ce i s-a zis că a fost înșelată pentru că și ea, la rândul său, l-a despărțit pe Laurențiu de prima soție, impresara a spus că nu ea a fost motivul separării. Recent, însă, Anamaria i-a dat dreptate Marianei.

„Povestea asta se repetă. Eu, acum, uitându-mă înapoi, îmi dau seama că dragostea e oarbă. Când Mariana Reghecampf îmi spunea «m-a înșelat, și-a bătut joc de mine, îmi e rușine să ies pe stradă», eu veneam acasă și vorbeam cu el. Îmi zicea că nu mai are nicio treabă, că nu mai e nicio problemă. Mi-am dat seama că nu exista o problemă și s-a pomenit cu mine”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate la Antena Stars, potrivit Spynews.

„Eu n-am trăit decât pentru el. N-am trăit decât să-l apăr și să-l scot din toate mizeriile pe care le-a făcut în viața lui. (…) Ca să ajungă în asemenea hal încât să piardă familie, reputație, meserie și să ajungă de râs internațional, nu doar în România”, a mai spus Anamaria Prodan, la Antena Stars.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Laurențiu Reghecampf, despre fosta relație dintre iubita lui și Kamara: „Eu nu am nicio problemă”

Cum se simte mama lui Laurențiu Reghecampf. A fost diagnosticată cu cancer la sân în 2021

Laurențiu Reghecampf, despre iubita lui, Corina: „Sunt foarte fericit, o iubesc, o să avem un băiat împreună”

Anamaria și Laurențiu s-ar fi cunoscut înainte ca el și Mariana să devină un cuplu. Impresara și antrenorul au fost împreună un timp, apoi fiecare s-a căsătorit. Anamaria cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, iar Laurențiu cu Mariana. Mai târziu, fosta pereche s-a reîntâlnit. Impresara divorțase, însă antrenorul nu.

„El mi-a spus că nu mai au niciun fel de legătură de doi ani, că dorm în camere separate. Nici momentul în care Luca a apărut nu i-a mai apropiat”, a declarat Anamaria Prodan anul trecut, pentru Pro Sport.

„Am invitat-o pe doamna Mariana Reghecampf la masă, unde a fost și Laurențiu, și i-am întrebat dacă își mai pot repara relația pentru a fi eu liniștită sufletește. Laurențiu a spus că nu se mai poate repara nimic, pentru că ruptura era de câțiva ani. În fața lui Dumnezeu eu stau dreaptă. Eu l-am susținut pe soțul meu mereu”, a continuat.

Mariana Pfeiffer: „Karma funcționează”

La rândul ei, Mariana a declarat pentru CANCAN: „Este o minciună faptul că eu, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan am stat la masă și am discutat! La fel cum, de altfel, este o minciună și faptul că eu și Laurențiu eram despărțiți de doi ani când ei doi s-au întâlnit pentru prima dată. Anamaria Prodan a avut o relație pasageră cu Laurențiu încă de la începutul căsniciei mele, la aproape doi-trei ani după ce ne-am căsătorit. Minte că l-ar fi cunoscut înainte ca eu să mă căsătoresc cu el!”.

„Consider că toate pornesc din Univers. Karma funcționează. În cazul lui Laurențiu, căsnicia s-a oprit după 13 ani de căsnicie. Parcă totul este tras la indigo. Și atunci, ca și acum, Laurențiu a aflat că va deveni tată după șase luni de când ne separasem, rugându-mă să divorțez cât mai repede, întrucât cealaltă este gravidă. Și, într-adevăr, i-am acordat divorțul în două luni”, a mai spus Mariana Pfeiffer.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter