Anamaria Prodan, după anunțul divorțului: „Laurențiu Reghecampf este soarele familiei noastre!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 12 octombrie 2021, 17:19

Laurențiu Reghecampf (45 de ani) divorțează de Anamaria Prodan (48 de ani) după un mariaj de 13 ani. Antrenorul Uniersității Craiova a depus actele de divorț la începutul acestei săptămâni. Laurențiu și Anamaria au împreună un băiat, Laurențiu Jr., în vârstă de 13 ani.

Reghecampf a anunțat că pune capăt unei căsnicii de care “nu se va dezice niciodată” și spune că nu are de gând să facă un spectacol din acest divorț.

„Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Am depus actele de divorț, la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată”, a spus Laurențiu Reghecampf, pentru Cancan, luni, 11 octombrie.

La scurt timp după apariția informațiilor legate de despărțirea oficială, Anamaria Prodan a postat un mesaj în mediul online prin care le spune tuturor cât de importantă este familia pentru ea și ce a însemnat Laurențiu în viața ei și a copiilor.

Citeşte şi: Deea Codrea a născut în apă, fără anestezie. Cum se simte fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!”

Citeşte şi: Ce mănâncă zilnic Maria Constantin pentru a se menține. Artista are 54 de kilograme

Citeşte şi: Alina Laufer, la spital cu fetița de opt luni: „A luat o bacterie de la animale”

Citeşte şi: Madonna și-a arătat posteriorul în direct, la „Tonight Show”

”Laurențiu Reghecampf este tatăl copiilor mei și este soarele familiei noastre cât timp trăim pe pământ. Fotografia postată (n.r. – cu un panou uriaș, cu întreaga familie, pe magazinul Cocor din Piața Unirii, București) spune totul.

Suntem mereu la înălțime. Comentarii sau explicații nu există. Pentru că el, Reghe, este eroul băiatului meu, Reghe Jr. Nimic nu ne face să-l iubim mai puțin! Dimpotrivă, îl iubim mai mult! Dumnezeu nu lasă nimic sfânt să dispară. Prostiile presei gen ‘lovitură pentru Anamaria Prodan’ sau pentru familia Prodan nu există pentru mine și copiii mei!

Satisfacție nu vom da nimănui pentru că familia Reghecampf-Prodan este mai puternică ca niciodată, iar copiii mei au cel mai puternic tată de pe mapamond” – a fost mesajul postat de impresară, pe pagina sa de Instagram.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au căsătorit în urmă cu 13 ani, pe 14 iunie 2007. Cei doi se știau din copilărie și au mai fost împreună, dar au decis să-și lege destinele în mod oficial în 2008, după ce ambii au divorțat de foștii parteneri. Impresara a fost căsătorită cu jucătorul de baschet Tiberiu Dumitrescu între anii 1998 – 2007 și are împreună cu el două fete, Sarah (21 de ani) și Rebecca (22 de ani). Reghecamf a fost căsătorit cu Mariana Boldea, actualmente Pfeiffer, cu care are un fiu, Luca (19 ani).

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter