Anamaria Prodan, dezvăluiri despre presupusa amantă a lui Laurențiu Reghecampf: „Scoatem la «tablă» fiecare «divă»”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 18 octombrie 2021, 12:19

Laurențiu Reghecampf (45 de ani) a declarat că a depus actele de divorț de Anamaria Prodan (48 de ani), după un mariaj de 13 ani. Surse din preajma fostului cuplu susțin că antrenorul ar avea o amantă și că aceasta din urmă ar fi însărcinată.

Anamaria Prodan, dezvăluiri despre presupusa amantă a lui Laurențiu Reghecampf: „Scoatem la «tablă» fiecare «divă»”

În ciuda declarației antrenorului și a speculațiilor din presă, Anamaria spune în continuare despre Laurențiu că este „soarele” familiei sale. De curând, impresara a fost contactată de o cunoștință a presupusei amante. Potrivit sursei, amanta ar fi o escortă pe care Laurențiu a cunoscut-o în Dubai.

„Tocmai ce am început să primesc zeci de poze, povestiri, cimilituri! Deci duduia aceasta care pretinde că este iubita lui REGHE e gură de aur! Ok! Dar cine este sau de unde este cum și ce face… știți? (…) Împreună scoatem la «tablă» fiecare «divă» care pândește, agață, distruge familii, copii… meserii, cariere, bărbați sau femei! Verificăm cum și-au făcut «averi și afaceri»”, a scris Anamaria pe Instagram.

CONȚINUT VIDEO UNICA

„Periculoasă tare, l-a urmărit pe Reghe și l-a atacat făcând pe sfânta cât tu erai în România. Rădea de el că l-a împachetat, că i-a luat cașcavalul. Femeia e profi pe meserie. L-a zăpăcit pe al tău. Tuturor le-a făcut faza cu copilul, că are copil. N-a mers cu niciunul. Țipă la toți să o pună în ziare și pe ea. Așa îi șantajează”, a scris respectiva persoană. În plus, Anamaria a primit fotografii cu tânăra și cu familia ei.

„Cum eu sunt SPECIMEN UNICAT, facem ceva unicat, anchetă împreună!”, a mai scris Anamaria. „De ce facem asta? Pentru că soțul meu, Reghecampf, cum am spus mereu, nu poate să decadă, să-și facă de râs familia și să fie huiduit pe stadioane! Căci EL REGHE E SOARELE ȘI PROMOTORUL FAMILIEI!”, a continuat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Cum se menține Anamaria Prodan în formă. „Am început foarte tare să am grijă de mine”

Cum a început povestea de dragoste dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a răspuns speculațiilor că Laurențiu Reghecampf a înșelat-o

„«Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu» spune SOARELE NOSTRU! DECI AMANTE GRAVIDE ÎN 3 luni, 6, 2, 9 nu au cum să existe, nu?”, a completat.

„DACĂ SOȚUL MEU PROMOVEAZĂ FAMILIA ȘI O RESPECTĂ ȘI ESTE SFÂNTĂ, ATUNCI ÎMPREUNĂ TREBUIE SĂ VEDEM ȘI SĂ GĂSIM VIERMIȘORII CARE STRICĂ MĂRUL CEL FRUMOS ȘI SĂNĂTOS”, a încheiat.

Laurențiu Reghecampf: „Personal, am depus actele de divorț”

„Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile”, a declarat Laurențiu Reghecampf pentru Cancan.

„Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu. Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media”, a continuat.

„Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional. Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia!”, a încheiat antrenorul.

„[Anamaria] a luat legătura cu doi avocați din Statele Unite, unul care a fost consilierul lui Barack Obama și altul care a asistat-o pe soția lui Michael Jordan la divorț. Și da, e posibil ca procesul de divorț să aibă loc în Statele Unite, pentru că acolo a fost și nunta”, a mai povestit un apropiat de-al fostei perechi pentru WOWbiz.

Între anii 1998 și 2007, Anamaria a fost căsătorită cu fostul jucător de baschet Tiberiu Dumitrescu. Din mariajul cu acesta, impresara are două fiice, Rebecca (22 de ani) și Sarah (21 de ani). Din 1994 până în 2008, Laurențiu a fost căsătorit cu Mariana Boldea, acum Pfeiffer. Din mariajul cu aceasta, antrenorul de fotbal are un fiu, Luca (19 ani). Luca, Mariana și actualul ei partener de viață locuiesc acum în Germania.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter