Anamaria Prodan, detalii despre ultimele luni din mariajul cu Laurențiu Reghecampf

De Unica.ro, pe

Anamaria Prodan (48 de ani) a oferit noi detalii despre ultimele luni din mariajul cu Laurențiu Reghecampf (45 de ani). Antrenorul de fotbal a depus actele de divorț în octombrie 2021. În prezent, Laurențiu formează un cuplu cu altcineva. Tânăra îl va face tată pentru a treia oară. Impresara și antrenorul au fost căsătoriți timp de 13 ani.

Anamaria Prodan, detalii despre ultimele luni din mariajul cu Laurențiu Reghecampf

Împreună au un fiu, Laurențiu Reghecampf Junior, în vârstă de 13 ani. Antrenorul mai are un fiu, Luca (19 ani), din fostul mariaj cu Mariana Pfeiffer. Laurențiu și Mariana au mai avut o fiică, Ana Lisa Cristina, care s-a stins din viață la doar un an, din cauza unei malformații congenitale la inimă. Din primul mariaj, Anamaria mai are două fiice, Rebecca (22 de ani) și Sarah (21 de ani).

Vorbind cu Antena Stars, impresara a admis că Laurențiu i-a mai fost infidel în trecut. „Noi ne uitam după alte domnișoare. Au venit, au trecut. [Reporter: Au fost mai multe?] Așa spunea Gigi Becali. Au venit, au trecut, l-am ajutat de fiecare dată să treacă peste momentele de slăbiciune. Dar când ajungi la un asemenea nivel, înseamnă că efectiv nu poți să stai acolo sus. Și atunci te întorci acolo unde îți este locul”, a declarat Anamaria Prodan pentru Antena Stars.

„Cel mai minunat lucru pe care l-am învățat în viață este să iert. Sunt atât de mândră că am putut să iert și i-am iertat pe toți cei care mi-au greșit. Iar pe soțul meu, actualul meu soț, încă soțul meu… l-am iertat demult”, a completat.

„Eu nu am fost (n.red.: în cluburi de noapte). De lângă mine, din casă, nu l-am văzut pe Laurențiu Reghecampf plecând nopțile. După ce Luca a plecat în America și cel mic (n.red.: Laurențiu Junior) a revenit în România (n.red.: din Dubai) din cauza pandemiei, la îndemnul soțului… după ce eu am renovat toată casa, tot la îndemnul soțului, a întâlnit diferite domnișoare de acest gen”, a mai declarat.

Fostul cuplu s-a întâlnit recent, în cadrul unei petreceri de Halloween. „Da, a fost la noi la Snagov. Am vorbit cu Laurențiu și am zis să facem cumva să închidem nebunia asta! Tot ce s-a întâmplat acum s-a vrut de foarte mulți ani. Probabil că Laurențiu nu realizează, dar va realiza în foarte scurt timp și când va realiza va fi jale pentru toată lumea, pentru că familia asta a fost indestructibilă”, a declarat Anamaria Prodan pentru Digi Sport.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Oana Zăvoranu, despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „N-am să fiu ipocrită”

Anamaria Prodan, mesaj public pentru Laurențiu Reghecampf: „Îmi doresc să se ridice, pentru că este în genunchi”

Monica Tatoiu, despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghcampf: „Un bărbat care a înșelat o dată, o are în sânge”

„Când greșești de foarte multe ori în viață și faci aceeași greșeală și lași copiii și familia și nu te interesează și exiști doar tu pe Pământ, Dumnezeu nu te ajută. Eu și copiii vibrăm sus. Îmi doresc să se ridice, pentru că este în genunchi, să se ridice, să meargă mai departe”, mai spunea Anamaria Prodan luna trecută, în emisiunea „La Măruță”.

„Să ducă munca mea și a încă familiei lui mai departe. Să arate tuturor că ceea ce s-a întâmplat a fost un accident și, dacă îl ajută Dumnezeu să facă o familie cu domnișoara asta, să facă un copil, să nu repete greșeala asta. Deja a treia oară e foarte mult pentru oricine. Eu n-am nevoie de nimeni și de nimic”, a continuat.

„Cred că niciodată nu trebuia să se ajungă aici. Te doare pe tine, străin, când vezi un copil plângând. Dar pe mine ca mamă? Vreau să-și vadă copilul, să stea lângă el, să participe la absolut tot. Dai bani copilului? N-am nevoie, îi dau eu. Lăsând gluma la o parte, îmi doresc să-i fie bine”, a completat.

Anamaria are pe unul dintre umeri un tatuaj cu Laurențiu și copiii ei, Laurențiu Junior, Rebecca și Sarah. „Așa va rămâne toată viața. O să trebuiască să-l fac pe Luca”, a spus impresara despre tatuaj.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter