Declarații tăioase de la Anamaria Prodan, în miezul divorțului de Laurențiu Reghecampf: „Banii impresionează doar femeile leneșe”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 06 decembrie 2021, 14:59

Anamaria Prodan se află în miezul divorțului de Laurențiu Reghecampf, dar este hotărâtă să nu lase emoțiile despărțirii să o afecteze.

Ea a postat pe social media un mesaj pe care unii l-au considerat a fi o înțepătură pentru iubita sa actuală. Atunci când Laurențiu Reghecampf a părăsit-o pe Anamaria Prodan, impresarea a ajuns să se implice mult în afaceri. Ea și-a orientat atenția către investiții, devenind acționară la două posturi noi de televiziune, mai exact „Realitatea Sportivă” și „Realitatea Star”. Mai mult, și-a deschis un magazin de băuturi fine, alături de un român ajuns milionar în Statele Unite ale Americii.

Deși pe planul amoros Anamaria Prodan are de suferit, profesional ea se descurcă de minune. Pe Instagram, ea a postat un mesaj dur pentru femeile care se implică în relații cu bărbați bogați doar de dragul banilor. Fanii ei au crezut că mesajul poate fi o aluzie la femeia alături de care Laurențiu Reghecampf așteaptă un copil.

Citește și: Adelina Pestrițu, răsfățată de Moș Nicolae! Ce cadou impresionant a primit din partea lui Virgil Șteblea

Citește și: Ce a putut să spună Niculina Stoican după roast-ul făcut de Cosmin Natanticu: „Nu sunt perfectă”

Citește și: Marisa Paloma, probleme după naștere: „Credeam că lucrurile vor fi un pic mai simple de atât”

Citește și: Prima declarație a Irinei Tănase după ce s-a spus că s-ar fi despărțit de Liviu Dragnea

„Banii impresionează doar femeile leneșe”, este începutul mesajului, citat de Libertatea. „Când o femeie muncește din greu, un bărbat cu bani este doar un bonus, nu o scară de urcare”.

Deși Laurențiu Reghecampf a trădat încrederea impresarei, ea pare să fie gata să înceapă o viață nouă. Într-un interviu cu România TV, ea a dat de înțeles că va fi mult mai atentă când va alege următorul om care va intra în viața ei pe plan amoros.

„Eu sunt un om fericit, pentru că sunt sigură că orice se întâmplă în viaţa mea şi orice s-a întâmplat în viaţa mea se întâmplă cu un anumit motiv”, a spus Anamaria Prodan. „Și cred că, dacă se eliberează un loc de lângă mine, pe locul ăla se va aşeza cineva care într-adevăr merită să stea acolo”.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter