Anamaria Prodan: „Ceea ce se întâmplă acum cu Laurențiu este jenant”

De Unica.ro, pe

Anamaria Prodan (48 de ani) și Laurențiu Reghecampf (45 de ani) s-au separat după un mariaj de 13 ani. Recent, la Realitatea Plus, Anamaria Prodan a declarat: „Ceea ce se întâmplă acum cu Laurențiu este jenant. Nu poți să te prezinți în fața României cu o viața destrăbălată”.

Anamaria Prodan: „Pentru mine, cel mai important lucru de pe pământ este familia”

„Tu trebuia să fii un model pentru copiii tăi. Lipsește o piesă din acest puzzle ca să pot înțelege ce s-a întâmplat. Lumea îmi spune că, de fapt, eu eram cea vânată, el era veriga slabă. Și s-a găsit!”, a continuat. În octombrie 2021, antrenorul de fotbal a declarat că a depus actele de divorț.

Cu toate acestea, impresara spune că niciun document nu a ajuns la ea. „Nu știu de divorț nimic. Nu a depus niciun dosar, nu am vorbit de notar. Dar voi ați văzut că și-a asumat ceva, pe cineva?”, a declarat Anamaria Prodan pentru Fanatik.

Tot la Realitatea Plus, întrebată cum face față acestei perioade, Anamaria a adăugat: „De ce aș fi dărâmată sau la pământ? Arăt mai bine ca oricând, nu ți se pare? La început a fost puțin ciudat pentru că nu știam ce se întâmplă, pentru că eram înconjurată de minciună și dormeam”.

„Am dormit profund, dar după aceea am avut alături niște oameni care mi-au zis: «Băi, Albă ca Zăpada, trezește-te!». Și atunci m-am trezit într-o realitate cruntă. Așa cum am spus mereu, alegerile ieftine se plătesc foarte scump”, a completat.

„Pentru mine, cel mai important lucru de pe pământ este familia și așa va rămâne pe viață. Este firesc ca, după 16 ani în care construiești imperii, spargi bariere, să doară ce se întâmplă. Eram o echipă indestructibilă la nivel de orice!”, a mai spus.

„Noi am fost o echipă de temut. Așa am văzut eu drumul nostru de când ne-am regăsit. (…) Eu nu mi-am verificat soțul! Nu i-am umblat în telefon, deși aveam parolele la comun. Nu aveam gelozii. Eram mândră că lumea îmi admira soțul. Nu-mi pare rău că nu i-am controlat telefoanele”, a continuat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Oana Zăvoranu, despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „N-am să fiu ipocrită”

Anamaria Prodan, mesaj public pentru Laurențiu Reghecampf: „Îmi doresc să se ridice, pentru că este în genunchi”

Monica Tatoiu, despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghcampf: „Un bărbat care a înșelat o dată, o are în sânge”

„Cel mic nu merge încă la școală. Am făcut cerere specială să facă încă învățământ online. De ce? Pentru că se duce la școală și toți copiii râd. Fetele au plecat în America, dar știu tot ce se întâmplă. Noi am sperat că se va trezi și celălalt partener din somnul de veci. Dar nu se va mai trezi, deși mi-aș dori pentru el”, a adăugat.

Cu o zi în urmă, pe Instagram, Anamaria mai scria: „Noi, familia, îl vom ajuta pe Laurențiu întotdeauna să se ridice! Ne pare foarte rău că a căzut în această capcană cumplită pentru cariera și imaginea lui, dar cine a făcut nemernicia asta o să plătească cu siguranță. Laurențiu nu va lăsa nimic neplătit în viața lui”.

„Suntem siguri că, atunci când va vedea în ce a fost atras și cât de penibilă este situația lui, va repara totul în fața copiilor lui. Îi urăm multă putere să poată să-și revină și să înțeleagă că această lume în care zace azi nu este lumea lui. Este un om minunat care a greșit teribil și care nu o să stea în genunchi foarte mult timp. Cu siguranță se va ridica mult mai puternic. Îi urăm noroc”, a încheiat.

Anamaria Prodan: „M-a înșelat cu o femeie de 28 de ani”

Laurențiu formează în prezent un cuplu cu o tânără care îl va face tată pentru a treia oară. Alături de Anamaria, antrenorul are un fiu, Laurențiu Reghecampf Junior, în vârstă de 13 ani. Din fostul mariaj cu Mariana Pfeiffer, Laurențiu mai are un fiu, Luca, în vârstă de 19 ani. Antrenorul și Mariana au mai avut o fiică, Ana Lisa Cristina, care s-a stins din viață la doar un an, din cauza unei malformații congenitale la inimă. Din primul mariaj, Anamaria mai are două fiice, Rebecca (22 de ani) și Sarah (21 de ani).

Pentru website-ul italian TUTTOmercatoWEB, Anamaria Prodan a mai declarat: „A fost o situație foarte complicată, sunt și copii la mijloc. Copiii mei au peste 20 de ani, dar e o situație jenantă, pentru că noi suntem celebri în România. Rușinea adusă asupra familiei de fostul meu soț a dus la o situație intolerabilă”.

„E greu de gestionat situația. Mă sună tot felul de oameni din lumea fotbalului. Am muncit mult să-l fac cunoscut pe fostul meu soț. Nu cunoștea pe nimeni până nu am apărut eu. M-a înșelat cu o femeie de 28 de ani și asta știu și copiii mei, au citit pe internet. Eu nu am vrut ca informațiile astea să ajungă la ei”, a încheiat.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter