Anamaria Prodan a cerut ordin de protecție împotriva lui Laurențiu Reghecampf: „Eu sunt șocată”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 23 februarie 2022, 13:48

Anamaria Prodan a cerut ordin de protecție împotriva lui Laurențiu Reghecampf. Aceasta susține că antrenorul de la Universitatea Craiova i-a trimis mesaje de amenințare.

Războiul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf este departe de a se fi încheiat. Relația dintre cei doi este tot mai tensionată și declarațiile lor de-a dreptul șocante.

Citește și: Bebelușul Ecaterinei Ladin, celebra Dalida din „Las Fierbinți”, a avut fractură de femur: „Din neatenția mea…”

Casa de modă Givenchy, aspru criticată din cauza unui colier. Cum arată accesoriul

Roxen: „M-am născut fată, dar mă consider băiat”

ADDA, despre starea ei de sănătate: „Nu îmi mai simt partea stângă din față și piciorul stâng”

Anamaria Prodan a cerut ordin de protecție împotriva lui Laurențiu Reghecampf: „Eu sunt șocată”

În emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV, impresara a susținut că soțul ei, Laurențiu Reghecampf, a amenințat-o cu moartea și a fost nevoită să meargă la Poliție pentru a cere un ordin de protecție.

Am cerut foarte clar mandat, nu mai are voie să se apropie de mine, nici de copil, până în momentul în care nu se termină această nenorocire. Consider că este mai bine să stăm foarte departe unul de celălalt pentru că primesc zeci, mii de telefoane de amenințare, iar oamenii de la Poliție au văzut… înjurături, amenințări că ne omoară în casă.

Am mai pățit noi niște lucruri din astea acum câteva luni. Am mai pățit niște amenințări din astea pe care le-am depus la dosar pe vremea când doamna Caciuc îl amenința pe domnul Reghecampf că este problemă mare dacă nu pleacă de acasă sau dacă mă ține foarte mult pe mine pe acolo prin Dubai (…)

Poliția va face lumină. Eu am prezentat absolut tot. (…) Eu sunt şocată pe măsură ce trec zilele din ce în ce mai tare. Este un grup criminal în jurul lui Reghecampf care ameninţă, sună pe la toată lumea, caută să mă denigreze, inventează poveşti. Ferească Dumnezeu. Omul este disperat. Pe mine nu mă interesează. El nu trebuie să facă altceva decât să ne dea ceea ce ne-a furat, a mărturisit Anamaria Prodan.

Laurențiu Reghecampf a răspuns acuzațiilor soției sale

În podcastul „Acasă la Măruță”, Laurențiu Reghecampf a răspuns acuzațiilor pe care soția lui, Anamaria Prodan, le-a lansat în spațiul public.

E plină de ură, de răutate, de mojicie, vorbește foarte urât, face lucruri care o să-i dăuneze la un moment dat lui Bebe (n.r: Laurențiu Reghecampf Junior). Indiferent cum aș fi, sunt tată lui. Cum ar fi să vin să spun ce făcea Anamaria, pentru că știu și eu. Na, din 15 ani de zile știu multe lucruri.

Dar cum să vorbesc eu vreodată despre Ana. Aș fi cel mai fericit om din lume (n.red.: dacă Anamaria ar forma un nou cuplu), probabil atunci se va potoli, a spus antrenorul de fotbal.

Anamaria Prodan (49 de ani) și Laurențiu Reghecampf (46 de ani) s-au separat în vara anului trecut, după 13 ani de mariaj. În prezent, antrenorul formează un cuplu cu o tânără care-l va face tată pentru a treia oară. Corina (30 de ani) va da naștere unui băiat în primăvara anului acesta.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter