Ana Ularu și Keanu Reeves la premiera filmului „Siberia”. Românca a arătat senzațional

De Oana Dinu, pe
Ana Ularu și Keanu Reeves la premiera filmului "Siberia". Românca a arătat senzațional pe covorul roșu, la brațul actorului american. În thrillerul regizat de Matthew Ross, cei doi formează un cuplu.

Într-o ținută all black, cu un machiaj de seară discret și o coafură lejeră, actrița Ana Ularu (33) a atras privirile tuturor pe covorul roșu, la premiera thrillerului „Siberia”, în care joacă alături de Keanu Reeves (53), unul dintre cei mai apreciați actori de la Hollywood.

ana ularu pe strazile din new york

Alături de Ana Ularu și Keanu Reeves, care s-au arătat foarte apropiați în fața fotografilor, au fost prezenți regizorul Matthew Ross, Veronica Ferres și Pasha D. Lynchnikoff.

Talentul actoricesc al româncei a fost încă o dată lăudat de colegul ei de platou, pe scena de la New York: „Momentele mele preferate din munca la filmul Siberia… Aș putea spune că au fost cele în care am lucrat cu Ana Ularu, care o joacă pe Katia. Am avut o mulțime de scene extrem de intime și încrederea pe care am avut-o unul în celălalt… și intimitatea pe care a trebuit să o jucăm… Iar frigul, da, a ajutat la intensificarea lucrurilor, ne-a apropiat și mai mult”, a spus Keanu Reeves, conform Libertatea.ro.

Nu este pentru prima oară când actorul american îi face astfel de complimente Anei Ularu. Acesta a declarat anterior cât de mult își apreciază partenera din film. De asemenea, românca are numai cuvinte de apreciere la adresa lui Reeves.

„A fost unul dintre momentele în care simți că ți-ai înțeles personajul și că te descurci atât de bine cu partenerul tău, pentru că simți că există o sincronicitate și o telepatie între voi și totul funcționează foarte bine”, a declarat de această dată actrița româncă în fața jurnaliștilor de peste ocean.

Ana Ularu și Keanu Reeves intrepretează rolurile principale din „Siberia”, filmul ce spune povestea Lui Lucas (Keanu Reeves), un comerciant de diamante care pleacă în Siberia să-și caute partenerul de afaceri și aici se îndrăgostește de Katya (Ana Ularu), proprietara unei cafenele. Pe măsură ce pasiunea dintre ei devine mai aprinsă, se complică lucrurile și în lumea înșelătoare a traficului de diamante.

Momentan nu s-a stabilit data de la care filmul va putea fi vizionat în cinematografele din România.

Citește și:

Premiile Emmy 2018. Lista completă a nominalizărilor

Mihaela Tatu revine în televiziune. Va avea emisiune online

Sursă foto: hepta.ro

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter