Ana Maria Otvoș a părăsit Exatlon din cauza unei accidentări

De Oana Savin, pe
Ana Maria Otvoș a fost nevoită să părăsească concursul Exatlon și să revină în România după ce s-a accidentat la umăr.

În urma unei accidentări foarte grave la umărul stâng, războinica nu a mai putut continua lupta pentru marele premiu și a fost nevoită să părăsească Republica Dominicană. Anunțul a fost făcut de Cosmin Cernat înaintea duelului pe care Otvoș trebuia să îl joace cu Mădălina Predoi din echipa Faimoșilor.

Un duel ce trebuia să se dispute între Mădălina Predoi și Ana Maria Otvoș, însă accidentarea Războinicei este gravă. E atât de gravă încât ea nu mai poate continua aici, la Exatlon România. Umărul a cedat, au urmat câteva investigații medicale. Ana este aici cu mâna susținută și cu mâna legată de trunchi. E încă un moment foarte greu aici la Exatlon România pentru noi toți. Sunt visele lor, ale fiecărui concurent de a avea aici un drum cât mai lung. E cu atât mai dificil momentul pentru că vorbim despre cea care multă vreme a avut cele mai bune procentaje aici, de la Războinici”, a afirmat prezentatorul.

Potrivit medicilor, Ana Maria are mușchiul care o ajuta să ridice mâna extrem de inflamat.

Gestul admirabil făcut de Ana Maria Otvoș

Înainte de a părăsi competiția, Ana Maria Otvoș a vrut să facă un gest impresionant și să își doneze medaliile.

Acum nu mai simt durerea fizică deloc, mi-au făcut foarte multe calmante, însă mă doare extrem de tare că nu pot să plec acasă după un duel, după o luptă dreaptă. Mi-am dorit tot timpul să plec de aici în momentul în care nu mai am nicio șansă, nu în situația asta. Nu mi-a plăcut niciodată să fiu pusă în situația în care să nu am dreptul să lupt. Se pare că astăzi a fost ziua în care pentru mine s-a terminat”, a declarat Războinica.

O să o iau ca atare. Mi s-a spulberat încă un vis. Știu că nu o să mai am șansa asta niciodată în viață. Pentru mine asta a fost o șansă extrem de mare. Ar fi trebuit să merg liniștită, să îmi aștept duelul, pentru că aveam patru medalii care mă ajutau foarte mult. Chiar aș vrea să întreb dacă pot să donez cuiva medaliile mele. Este munca mea și aș vrea să o las cuiva care, din punctul meu de vedere, merită foarte mult. Dacă se poate să donez medaliile, aș vrea să i le donez Corinei”, a mai spus Otvoș.

Cu o zi înainte, Ana Maria Otvoș a câștigat jocul special și totodată suma de 10.000 de lei.

Cine este Ana Maria Otvoș

Ana Maria Otvoș a venit la Exatlon cu un background impresionant. Tânăra s-a născut în Târgoviște și a ales să facă sport încă din copilărie. Inițial s-a îndreptat spre gimnastică, dar fiind înaltă, a fost îndrumată către hadbal în școala generală. Apoi a urmat un liceu cu profil sportiv și a absolvit cu specializarea volei. A absolvit ANEFS, specializarea atletism și a urmat un master în Sport, Turism și Activități de timp liber.

Ulterior, ea s-a perfecționat în lupte libere și a ajuns să facă parte din lotul național al României. Ana este campioană multiplă națională și dublu medaliată europeană la lupte libere.

Ana, în vârstă de 31 de ani, s-a dedicat acum fitness-ului și a devenit instructor de aerobic și kangoo jumps.

Sursă foto: Facebook/Exatlon România

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter