Ana-Maria Barnoschi și logodnicul ei s-au despărțit

De Unica.ro, pe

Ana-Maria Barnoschi și logodnicul ei, instructorul de fitness Marian Preda, s-au despărțit. Tânărul a făcut anunțul în mediul online.

Ana-Maria Barnoschi și logodnicul ei, Marian Preda, s-au despărțit

„Au fost aproape 6 ani … Ani în care am învățat ce este fericirea, iubirea, bucuria de a iubi o persoană cu toată ființa mea. Din păcate, drumurile noastre se despart azi.

Îți mulțumesc pentru tot și pentru toate lucrurile bune pe care le-am învățat de la tine. Îți mulțumesc pentru tot! Ai grijă de tine, gălușcă”, a scris logodnicul asistentei TV, în dreptul unei fotografii cu el și cu ea.

Perechea s-a logodit în urmă cu trei ani, în 2017. La vremea aceea, Ana era una dintre dansatoarele trupei Fly Project. În timpul unui concert, Marian s-a așezat în genunchi pe scenă, i-a oferit inelul și un buchet de trandafiri.

„Mi-a plăcut felul în care arată, și, de la o întâlnire la alta, m-a cucerit cu felul în care se purta cu mine, cum vorbește … Mi-a plăcut foarte mult că își dorea să-și întemeieze o familie, ceea ce întâlnești mai rar la cei tineri”, spunea Ana Barnoschi în urmă ceva timp, potrivit Spynews.

Foto: Instagram

Citește și:

Andreea Bălan și Tiberiu Argint, în vacanță la Sinaia. Cum s-au fotografiat

Cleopatra Stratan și Edward Sanda vor petrece Crăciunul în Chișinău

Cine este noul iubit al Mădălinei Ghenea. Este cu 11 ani mai tânăr decât ea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter