Ana Baniciu vorbește despre nunta cu Edy Kovacs: „Va fi un moment despre care tata nu știe”

De Ovidiu Cojocaru, pe Ultimul update Marți, 27 decembrie 2022, 17:07

Ana Baniciu, fata celebrului cântăreț Mircea Baniciu, este tot mai aproape de a merge la altar cu logodnicul ei, Edy Kovacs. Vedeta susține că și-a făcut deja planurile pentru ziua cea mare și dezvăluie că va exista un moment surpriză care îl implică pe tatăl ei.

În podcastul „Lucruri simple”, moderat de Horia Brenciu, Ana Baniciu a fost invitată, alături de tatăl ei, în ediția difuzată în cea de-a doua zi de Crăciun.

Ana Baniciu, despre nunta cu Edy Kovacs

Mircea Baniciu a fost întrebat dacă are în minte o melodie care ar fi potrivită pentru dansul mirilor, în cea mai fericită zi a vieții fiicei sale. În acel moment, Ana Baniciu a dezvăluit că s-a gândit la un moment special al tătuli ei, în ziua nunții cu Edy Kovacs, dar despre care el încă nu știe.

„El are deja un moment la nunta mea, care este și stabilită, dar el nu a aflat nici asta. Mă rog, încă nu e stabilită 100%, dar el are un moment de care nu știe încă. Este vorba despre momentul „nunta”, pe care îl va cânta, chiar dacă domnul Kovacs este de acord sau nu, nu mă interesează”, a spus Ana Baniciu.

Citește și: Ana Baniciu a făcut retrospectiva anului 2022: „Cel mai greu din viața mea! M-a pus pe pilot automat”

Cum s-au cunoscut Ana Baniciu și logodnicul ei

Despre Edy Kovacs, iubitul Anei Baniciu, deja se știu multe lucruri. Tatăl artistei îl descrie ca fiind un tip drăguț, simpatic și un băiat bun. Ana Baniciu a povestit în podcastul lui Horia Brenciu cum s-a întâlnit cu viitorul ei soț și cum a început povestea lor de iubire.

„Ne-am întâlnit printr-o prietenă și vecină a mea de palier. Vecina mea care stătea perete în perete cu mine. M-a invitat într-o seară la Oțil (n.r Dani Oțil de la Antena 1) la restaurant. Acolo s-a întâmplat că a venit Edy să ne ia. Era prieten cu ea, nicio treabă, nicio legătură cu mine și așa ne-am cunoscut”, a povestit fosta concurentă de la Asia Express.

„Se înțeleg bine și eu sunt super mulțumit și fericit pentru ea”, a completat tatăl cântăreței, Mircea Baniciu în podcastul lui Horia Brenciu.

Ana Baniciu a spus că fericitul eveniment va avea loc anul viitor, la București. Vedeta nu a confirmat încă data exactă la care va îmbrăca rochia de mireasă.

Cine este Edy Kovacs, bărbatul cu care Ana Baniciu va face nunta

Edy Kovacs,logodnicul fiicei lui Mircea Baniciu, provine dintr-o familie în care părinții sunt proprietarii mai multor restaurante din Oradea, din București, dar și de la malul mării, mai exact în stațiunea Eforie Nord.

Citește și: Ana Baniciu renunță la designul vestimentar și plănuiește să revină pe micile ecrane: „Îmi este mai dor de tv”

În Capitală părinții acestuia dețin un complex de lux din care anual câștigă sume impresionante de bani, iar pe litoral au un restaurant cu autoservire unde în fiecare vară tot mai mulți turiști vin pentru a servi masa, scrie SpyNews.

Edy Kovacs este și el implicat în afacerile familiei și își ajută foarte mult părinții în restaurantele pe care le dețin.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter